Sevgili Arıyorum

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
20 - 30 yaşları arasında, günün belirli saatlerinde SMS servisi ile en güzel aşk sözlerini yazıp yollayacak ve yine hiç beklemediği anda telefonunda sevgi dolu mesajlar bulacak..

- Parklarda, bahçelerde, deniz sahillerinde akşam gün batarken yürüyecek ve el ele tutarken gözlerini kapatıp hissedecek..

- Sinemayı, tiyatroyu ve bilumum cemiyet hayatını seven ve iştirak etmekten haz alacak..

- Türkçeyi iyi konuşan ve iyi anlayan, ufak şeylere bozulmayan, erkek ve kadının eşitliğine inanmış ama Kadirizm adına saçmalamayan, kıskançlık duyguları ortalama olan ve uzun kurallı Türkçe cümleler kurabilecek..

- En az bir yabancı dili iyi derece anlayıp, ilaveten vücut ve mimik dillerinin manalarını doğru yorumlayabilecek..

- Paraya değil maneviyata değer verecek..

- Her anı bir ömre bedel hatıra kılan...

Tütün ve mamullerini içmeyen ya da bırakmaya söz verecek..

- İyi huylu, dürüst, yalandan hoşlanmayan ve aklında ne varsa açık açık ifade etme cesaretine haiz

... Genç bayanlar aranmaktadır. İlgilenenlerin müracaatlarını şahsen yapmaları rica olunur. Vekil ve posta vasıtasıyla yapılan başvurular geçersiz sayılıp tüm başvurular gizli tutulacaktır.

Son başvuru tarihi: 10 Haziran 2008

Mülakat : 15 Haziran 2008

:durdurun:durdurun:durdurun

süper olmus ama basvuracak aday sayısı baya az olacak abi 0 bilemedin 0:D

mülakatlarda komisyon görevlisi olabilirim:D

kaynana da benim kızlar bunu gözardı etmesin
meltem.gif
meltem.gif

Kuzay şimdi sana kalite kontol uzmanı da lazım olur :aşk

böle bi kız da bayar be kanka... : ))

Sen ömür boyu bekarsın anlaşılan....... :durdurun:durdurun:durdurun

İş ilanı gibi arkadaş ilanı hazırlamış.

böyle birisini bulursan kankasınıda bana ayarla:D

aynından bi adette bana lütfen..şartlara uyupta mülakatta senin beyenmediklerine talip olabilirim :p

Elediklerinden Bi Kaç tanesini Bana Gönder Abi:D:D

Geri