Sevgilimin pc'sini incik cincik etmek istiyorum...

gixxx

New member
Reaction score
0
Evet, bunu nasıl yapabilirim? Msn'de çok sık görüntülü konuşuyoruz. Fotoğraf ve video alışverişi yapıyoruz. Onun pc'sine onun haberi olmadan nasıl girerim? Pc'de şifre yok, ailenin bütün fertleri kullanıyor diye. Uzaktan masaüstü yardım gibi bir şey değil benim aradığım. Yani pc'sinde gezindiğim karşı tarafta görünmesin. Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Sıradan bilgisayar kullanıcıları bazı programlarla bu işi yapabiliyor ancak karşı bilgisayarada aynı programdan kurmak gerekiyor, öbür türlü karşı tarafın bilgisi dışında yapabilmek için hacker olmak gerek.

Bir ara bu konuyla meşgul olmuştum, öğrendiğim şeyler öncelikle karşı tarafın ip adresini tespit ediyorsun sonra tespit ettiğin ip adresinden açık portları bulman gerekiyor buraya kadar olanları hacker geçinen lamerler yapabiliyor sende yapabilirsin ancak portlardan içeri sızmak hacker bilgisi gerektiriyor.

Tamam o zaman ismek'in açtığı hacker kursuna kaydolmaya gidiyorum. :D Hocam nasıl yapılacağını anlatın hele, bakalım becerebilecek miyim? Yine de teşekkürler...

Nasıl yapacağını bilemem ama sevgilinin öğreneceğinde alacağı hali göz önünde bulundur derim.
Kolay gelsin

git evlerine gir :) bu dediğin birz uzmanlık işin senıde bizide aşar

Güvenmiyorsan neden sevgilim diyorsun güveniyorsan bunlarla işin ne?
Bu arada sevgilin fark edip şikayetçi olursa 2 sene kadar hapis yatmayı da göze aldığını görüyorum ki o da ilginç tabi.

Düşüncemin ruhi bunalımlarımdan doğan paranoyaklığımdan kaynaklandığını kavramış bulunmaktayım. Bu yüzden bu düşüncemden dolayı kendimi ve bu düşüncede olan herkesi kınıyorum. Geceleyin sevgilimi üzdüm, aklım başıma geldi tabiri caizse. Saygılar sunuyorum herkese...

İBRETLİK!!!

Geri