sevGiLiniz ne yapsa ondan vazGeÇersiniz_?

[me|2wi$]

H & M
Reaction score
0
sevGiLiniz ne yaparsa ondan vazGeÇersiniz....Çok sevseniz biLe kaTLanamayaCaĞınız $ey nedir_?

ben ikinCi bi kişiyi asLa kabuLLenemem isTer kaÇamak oLsun isTer Ciddi...isTer bi iki dk sürsün isTerse daha fazLa...ikinCi bi ki$inin hayaLini biLe kabuL eTmem...:sigara:​

zırt pırt beni sevdiğini sole ,gozlerime bak,hade oray hade buraya ,oray bakma buraya bakma ....kızlar hep bunları soler ve adamıı acayip rahatsız ve sinir ederler

taabıkıı haklısınn kımse kabullenmezz yalann da var tabıı ama sonuçta sevgılıı iştee...mıc 999 superr yaa yorumunnn: ))

kesinlikle en çok rahatsız eden yalan bana göre .. sırasıyla çeşitlenebilir tabiiii =):vur

Eskiler, "Karı Dırdırı" diye tabir eder.. Ama ben fazla konuşmak, doyumsuz olmak gibi açıklayayım.. Ne kadar severseniz sevin.. devamlı bir memnuniyetsizlik hali varsa.. Yürümez..

Tabii ki yalan ve aldatma da ayrılık sebebidir..

hayatıma karışırsa

aldatırsa (vurur öldürürüm:vur :durdurun )

yalan söylerse

herkesin belli bir güven kredisi vardır...o bittiği an yapılacak çok fazla bişey kalmıyo ne yazıkki...:vur

PoSeiDoN_D' Alıntı:
hayatıma karışırsa

aldatırsa (vurur öldürürüm:vur :durdurun )

yalan söylerse
waaaww çokk dıkdator gordum sızı :victory

burununu karıstırıp yanımda garıp seslı gaz cıkarmaları yaparsa kattıyen affetmem...

Tüm ilişkilerde ihanet affedilmemesi gereken birşeydir.

yaptığım tripleri tınlamassa :sigara:

1-yalan

2-aldatma

yakalarsam var yha..neyse :D

hiç belli olmaz o anki durumuma bağlı :D:D

dermişimm

herşey olabilir ne bilim aklıma bile qelmiyo belli bişeyi yok bnce :saskin

erkek yapar kadın afferder bu devran böyle döner:D

ya haklısın tabi ikinci kişiyi kim olsa kabul etmez ben asla ihanete katlanamam hemen biter benim için

Geri