sevGiLiniz ne yapsa ondan vazGeÇersiniz_?

asla asla vazgeçemem senden asla
olamam ben sensiz yapamam kimsesiz....

çokk byk yalan sylerse vee tabikii aldtrsaaa

Bana neden yalan söylesin o çok dürüst?Elbette bir sebebi vardır.Beni aldatmaz aldatırsa da ondan vazgeçmem sadece ondan uzaklaşırım ve onu uzaktan sevmeye razı olurum...Konuşması da bence çok hoş...Onun sana önem verdiği için seninle birşeyler paylaşmak istediğini gösterir.Yani kısaca ben ondan vazgeçemem...

kızların en çok yaptığı şeyler 'beni bi daha rahatsız etme' gibi cümleler bunu alışkanlık haline getirir ise bu sizi hafife alıyor demektir ve uygulanacak en iyi çözüm o kızla ilgili herşeyi delete yapmaktır.görüceksiniz bu seferde o sizin muptelanız olacaktır

yalanı asla kabul edemem:vur
yalan herşeyi alır içine... aldatılmayı, sevilmemeyi, kandırılmayı, en önemlisi insan yerine konulmamayı...
:vur:vur:vur

yaLan we aLdatmak oLursa iLişki zaten bitMiştir

ben ikinCi bi kişiyi asLa kabuLLenemem isTer kaÇamak oLsun isTer Ciddi...isTer bi iki dk sürsün isTerse daha fazLa...ikinCi bi ki$inin hayaLini biLe kabuL eTmem...

Hic aldatılmadım-(yada ben öyle düşnüyorum ama benı aldatacak kızla zaten cıkmam)- ama aldatılırsam ondan vazgecerim.

Bana neden yalan söylesin o çok dürüst?Elbette bir sebebi vardır.Beni aldatmaz aldatırsa da ondan vazgeçmem sadece ondan uzaklaşırım ve onu uzaktan sevmeye razı olurum...Konuşması da bence çok hoş...Onun sana önem verdiği için seninle birşeyler paylaşmak istediğini gösterir.Yani kısaca ben ondan vazgeçemem...

mükemmelsin gerçek sevgi budur işte!!:clap

Erkek gibi davranıyorsa bırak kaç :):) öle kızlar var ne yazıkki

herşeyi affederim ama yalan asla.. gitsin biriyle yatsın bana desin ki boyle boyle oldu biz ayrıyken alnından operim onu..

yaşadım..

benle çıkarken başka erkeklerle çok dolaşırsa

Geri