Sevgilinizi Başka Biriyle Gördünüz | İHANET !!!!!!!

LİOŋ

New member
Reaction score
0
Evt arkadaşlar çok sevdiğiniz onunla hayaller kurduğunuz sevgilinizi başka biriyle gördünüz ne yaparsınız???

AMA KABA KUVVET KULLANMADAN :Sopa :Sopa :Sopa

Nasıl bir yöntem kullanırsınız ... :eek:ut:

:goz:

gerçekten güsel soru,

yaşamadıım şey diil,aradım bildiim tüm küfürleri sövdüm artık miktirip git kimle dolaştıın umrumda deil yeter ki gözüm seni görmesin dedim..

aslında bilio musunuz,sebepsiz terketmesindense birini bulup kasharlık yapıp terketmesi daha ii...unutması daha kolay oluo çünkü nefret ettirio kendinden..

Sevgilimi bi başkasıyla görsem hiç bişi yapmam.. Bu daha çok koyar. Aramam. Cevap vermem telefonlarına. Uğraşmam. Banane ya. O beni aldatmakla nası bişiy kaçırdığının farkında diilmiş demek ki..

ben önce yanındakinin kim olduğunu öğrenirim eğer beni aldatıyorsa ikisinin beraber oldukları bir gün karşılarına çıkarım yere güzel bir balgam atarım ve kıza;'senin bundan farkın yok' , erkeğede 'al miden kaldırırsa iç derim' kurtulduğum içinde dua edrim :) ama yalon yok çok koyar (tabi kaşar değilse:))

yapacak tek şey war önce yanındaki kuşum aydına sonrada kendisine okkalı bi osmanlı tokadı(herife kafa atsanda kabuldür yani:p)

yok eğer kaba kuvvet yok diosanız...lan ben ikinizinde..............(noktalı yerleri doldurun:D)

akharis' Alıntı:
Sevgilimi bi başkasıyla görsem hiç bişi yapmam.. Bu daha çok koyar. Aramam. Cevap vermem telefonlarına. Uğraşmam. Banane ya. O beni aldatmakla nası bişiy kaçırdığının farkında diilmiş demek ki..
al bu da bnm cvbım hiç takmıcaksın bile
hem daha kolay unutursun..

akharis' Alıntı:

seninkide manyak bi yöntem haa aslında kız kendini anlatmak isteyecek ama bi şey yapamaycak ..... ( ARADIĞINIZ KİŞİYE ŞU ANDA ULAŞILAMIYOR LÜTFEN DAHA SONRA TEKRAR ARAYIN) :D :D :D

Yanındakine küfür neden edeyim ki tek başına mı yapmış bu olayı
Bizde sözler gözle verilir, bir bakıştır ömür boyu verilmiş olan söz,
Aynı şekilde bir bakış yeter de artar,içime gömerim her gün her yeni gün
o acıyla uyanırım heralde.. bilmiyorum Allah kimseye vermesin

gördüm ve sadece gözlerimin içine bakması ve zavallılığını anlaması için bekledim.metrodalardı son durağa kadar sadece yüzünün alacağı ifadeyi görebilmek için gittim. arkasını döndü ve gözlerinin içine baktım.oda bana baktı ve gerçektende arkadaşların yazdığı gibi unutmak için aylarımı yıllarımı verdiğim kişiden o anda tiksindim ve artık ondan nefret ediyorum....

inanın kaba kuvvete hiç gerek yok küfüre hiç gerek yon o anda sadece gözlerinin içine bakın yeter.onun yerin dbine girmesi için yeter....

BENİMDE BAŞIMA BÖLE BİŞİ GELMEDİ AMA GELSEYDİ :
1:YANINDFAKİ HERİFE KARDES NASI MAL BEN KULLANDIM COK MENNUN KALDIM DERİM
2:KIZA YARIN AKSAM TEKRAR GELSENE PARA MÖHİM DEEL DERİM
BİLİYORUM COK AGIR Bİ İTHAM BU AMA KIZ BANA HAYVANLIK YAPTIYSA BEN NİYE YAPMIYIM Kİ :eek:ut: :sigara:

valla ben o duruma getirmeden bişeyler sezinlerim ama oldu ki birisiyle gördüm. hiç bişey yapmam giderim yanına sadece yazıklar olsun derim hayatıma mutlu şekilde devam ederim , mutlu olmamın sebebi ise farkedip bırakmam....

inanın bu yaptıklarınızın, bu ihaneti yapan biri için pek umurunda olacagını sanmıyorum çünkü yeni birini ve yeni bir aşk yakalamış,onun havasındadır belki anlık etkileyebilirsiniz o da sizin etkilendiginizin çeyregi bile degildir artık yapılacak bişey yok unutun gitsin

en güseli hiçbişi yapmam hiç bi şekilde cwp wermem bi kısla sewgilimi yakalasam mutlaka açıklamak için beni aramak istiycek yanlış anladın die ama ne telefonu açıcam nede yüsünü görücem we bu onu daha da kudurtacak salla en iyisi o beni kaybettii için haline yansın benim gibi bi kıs çok sor bulur ahahahahahahahaa

ciara35 e katılıyom hiiiiiiiç bişe demem takmam bile kendi biliiiiiir o başkasını tercih edooosaaa bu onun salaklığıdır :D hiç cevap vermem teli falan açmam karşıma çıkarsa yüzüne bakmam açıklamaya çalışırsa off nie kendini bu kadar gerıyosun git istediinle geeez cidden umrumda değiil hadi canım keyfıne bak der güle güle giderim :D

ben ilk başta yanındaki malın ağzınn burnunun yerini değiştiririm ondan sonra kız lada hiç konuşmam tabi bırakmam o erkek bidaha yanına yaklaşsın yakarım

Geri