Sevgilinizle/eşinizle yürürken birileri sevgilinize/eşinize laf atıyo ne yapardınız?

Sevgilinizle/eşinizle yürürken birileri sevgilinize/eşinize laf atıyo ne yapardınız?

• Kullanılan toplam oy
    135
aLırım orada ifadesini KaRaKoLsa KarakoL hiç gitmediğimiz yer değil ya :D

yersiz ama en doğru şey konuşmaya ihtiyaç duymadan pata küte allah ne verdiyse :D:D

geçen gün aynısı oldu askeriyenin ordaydım yanımda sevgilim oturuyo şerefsizin teki laf attı
ne diyon lan diye bağırdım
indi arabadan adam büyük tabi
allahtan arkamdada elinde silahlı asker var
kaybollan burdan dedi
adam ne diyon lan dedi
askerde 2 defa ıslık çaldı bak üçüncüyü çalmam dedi
çalarsan ne olur dedi
asker iki el havaya ateş açtı bende arkasından küfür ettim
adam arkasın bakmadan kaçtı:D:D

яєℓαχℓιƒє;3210865' Alıntı:
geçen gün aynısı oldu askeriyenin ordaydım yanımda sevgilim oturuyo şerefsizin teki laf attı
ne diyon lan diye bağırdım
indi arabadan adam büyük tabi
allahtan arkamdada elinde silahlı asker var
kaybollan burdan dedi
adam ne diyon lan dedi
askerde 2 defa ıslık çaldı bak üçüncüyü çalmam dedi
çalarsan ne olur dedi
asker iki el havaya ateş açtı bende arkasından küfür ettim
adam arkasın bakmadan kaçtı:D:D

Peki ya asker olmasaydı:eek:ha
şaka şaka asker olmasa da allah ne verdiyse:D

kızın yanında bir şey yapmama am sonra ne olur bilmem valla ahllah yarattı demem

hani sevgilim olmadığı halde yanımdaki sıradan bı kız arkadasıma laf atan buranın en pıslık ınsanlarından bırıne bıle dırek daldım kı sonra baya karısmıstı hanı acıkcası bu tarz bı olay dısında hıc bısekılde kavga eden bı ınsanda dıılım ama napıyım hakeıdolar kı bıde sevgılıme ole bısey soleseler hmm bılemıorum :D:D

bu arada bu 100.çcu mesajımmıs hos oldu yah:goz:

sevgilime sen uzaklai deyip laf atana pata küte kafalama her türlü dalaım dayak yiceğimi bilsem bile karakolluk olsam bile

aLırım karşıma iki medeni insan gibi dururuz iLk önce sonra ben medeniyeti çıkarırım arada .. Allah ne verdiyse artık ...

ya napıcan yanına gidicen sakince hiçbirşey demeden iki elinle kafasını tutucan kafayı gömücen ondan sonra şuurunuz kaybedip tüm gücünle

aa ne ayıp şey bırakın arkadaşlar kavgayı gürültüyü:)

Valla kemiklerini kırarım şerrefsizlerin.Allah ne verdiyse...

Geri