Sevgilinle En Yakın Arkadaşını Yatakta Yakalasan Ne Yaparsın ?

Sevgilinle En Yakın Arkadaşını Yatakta Yakalasan Ne Yaparsın_?

• Kullanılan toplam oy
    116

emre_zk

New member
Reaction score
0
Ben vururum sanırım seceneklere bakılırsa :)

bu durumn sole oluyor demek kı ortada ıkıtane serefsız var ve yasamalrı gerekmıyor adı uslerınde serefsızlerhemen olmelı

2 sinide Camdan aşşağı atardım

2 şerefsiz için hayatını karartmaya gerek yok çeker giderim eğer sevgilimse sadece

Lanet olsun içimdeki insan sevgisine der ceker giderdim:)

yaw hemen yanlış anlıyorsunuz olayı ikiside kız bunların allah allah hadi şimdi yazın cevapları

aslında sende katılcan ama arkadaşından başlıcan işe

Ohh Ohhh Muhabet Baya Koyuymus, Dur Bende Senın Manıtanı Cagırıyım Karsılıklı Okey Cevırek :d... Saka Maka 1 Yana O Arkadas Denen ıtı Oldurmem ılk Once ıyce Cenabetlessın Sonra Cenabet Cenabet Oldururum Ve O Kız Arkadası Yada Manıta Dedıgım _ R _ S _ U _ Uda Yatdıgı ıtın Olumunu ızletırım Sonra Donsuz Salırım Catdeye, Namusuzzuza Az Bıle.

: Yada Kollarını, Bacaklarını, Gozunu, Dılını, Kulak Zarını Keserım Ve Hastaneye Kımse Gormeden Bırakırım. Yasar Ama 1 Oluden Farkı Olmaz!

Vurupta ıkı tane sahsıyetsız ıcın hayatımı mı karartacagım... kızın yuzune tukurur erkegıde bı guzel komalık eder ceker gıderım....

Namusum Lekelenmıs Olur, Ve Ben Namussuz Sekılde Yasıyamam! ıllede Bırı Kara Topragın Tadına Bakacakdır!

ağız burun dağıtırım. öyle böyle de değil insan içine çıkamazlar. anketi duyunca bile sinirlendim :D

bende katılırım:):):) battı balık yan gider

bende katılırım dermişim
Lanet olsun der bb diyip giderim

Geri