...: Sevgiliye Çağrı...:

Swat_TR

Altın Üye
Reaction score
0
Gecenin sessizliğine gömülü umut. seni mi sevmeliyim sensizliğimi, bilemiyorum. Beynimin içinde dönüp duran soruların yanıtı kimde,bulamıyorum. Sevgilim, ölüyorum.......... Ve sen öyle umursamaz şekilde durdukça ölümümü hızlandırıyorsun. neden böyle olduk biz?

Aşka ömür biçilmez demiştik oysa, biz oldukça aşkımız da yaşayacaktı,söz vermiştik.Şimdi ben buradayım aşkı yine aynı tutkuyla taşımaktayım. Ya sen? Hangi gecenin içindesin?yoksa aynı zamanı yaşamıyor muyuz seninle?

Ah sevgilim,seni özlemekleç tüketirken günlerimi ben, ben olmaktan çıkıyorum.Başka birşeyim artık,başka bir varlık. İradesi olmayan kontrol nedir bilmeyen,hayattaki gzellikleri görmeyen,oksijen alıp karbondioksit vermekten başka hiçbir şey yapmak istemeyen bir varlık. bu halde olmak istemiyorum aslında,ama nereye tututnup da kalkacağım,kimden destek alacağım bilmiyorum.

sen varken böyle değildimben. Karşılaştığım her güçlükle mücadele etme gücüm vardı. Dayanak noktamdın,hayat kaynağımdın. yüreğim senin için atardı sanki,yorulmazdım,bıkmazdım,sıkılmazdım hiçbireyden.

Şimdi bu kentin yorgun sokaklarına benziyorum. Hergün binlerce kişinin yürüdüğü ama kimsenin sahiplenmediği karanlık sokaklarına......
Aslında bir şey söylesen yani"İstemiyorum seni artık" bile desen yetecek bana. Ozaman yüreğime gömeceğim aşkımı ve acımı yaşamaya başlayacağım. Bu aşkı unutmak mümkün olmayacak belkki ama en azından gelmeyeceğini bileceğim ve beklemeyeceğim. Konuşmuyorsun, ne istediğini söylemiyorsun sadece kaçıyorsun. Neden kaçtığını bir tek sen biliyorsun.Bende sadece bekliyorum ve bu beni kahrediyor.....

Elimde olsa zamanı geri alır ve herşeyi baştan yaşardım seninle. GİTTİĞİN GÜNE KADAR.....Sonra yeniden o gün geldiğinde yeniden başa alırdım zamanı. Binlerce kez seninle geçirdiğim günleri tekrar tekrar yaşardım ve hiç bıkmazdım.

Güldün sen. fulyaydın,papatyaydın,hep mis gibi kokardın.Şimdi sadece kokun kaldı bende........ Beni gidişlere mahkum eden sevgili, yaşadığımız anıların hatırına anla beni. duy yüreğimi gel yanıma. Yemin ederim "Gidiyorum " dersen durdurmayacağım seni. Yeter ki konuş benimle.... Yeter ki gel...........​

Alıntı

ellerie sağlık güzelmiş

Geri