sevgiyi bilen kızlar acaba ne gibi şeylerden hoşlanır.

canmamo

New member
Reaction score
0
ben bir erkek olarak bayanların ne gibi güzel konu ve hoşlandığı şeyleri öğrenmek isteyen biriyim özellikle bu konuda bayanlardan yardım istiyorum.bu konuda bana yardımcı olursanız çoook sevinirim.

canmamo' Alıntı:
ben bir erkek olarak bayanların ne gibi güzel konu ve hoşlandığı şeyleri öğrenmek isteyen biriyim özellikle bu konuda bayanlardan yardım istiyorum.bu konuda bana yardımcı olursanız çoook sevinirim.
yaaaaa oooo sen basta yanlıs yaptın sevgıyı bılen kızlar deılde kızlar neden hoslanır veya duygusallar pişşt sıze dıyorum dıye bı baslık cekseydın dahha gözelllll olurdu kardes.........:goz: :biggrin

ooooooo sen de az deılsın hanı erkeksın ama sende ısı bılıyonn yaw samı29 eee tsskr övgun ıcın sevındım yaw ınsanalları sevındırmek sevaptır hihiihihi

Ona deger verdigini hissettir yeter. Ha bide kızlar kendilerini sahiplenen erkeklerden cok hoslanır(abartmamak şart tabi macoluktan bahsetmiyorum) tecrube konusuyor burda :D

:saskin hmmmm öle walla bnm sevgılım benı kıskandıgında cokkk hosuma gıder ama fazlasıı can sıkıntıısı ayrılır takıntısıı.........

öleedırrrrr yaa ıı olocann durustt olcann ,onunla vakıt gecırmemın sende ne anlam ıfade etttıgını ona hıssettırr... falan fılann yaw bunlar walla bıtmezz yaaaa....

Geri