- Reaction score
- 0
Galatasaray'in, yeni yapilan ihaleyle insaat çalismalarina yeniden baslanan stat projesinin bitis tarihi açiklandi....
Insaatin yeniden baslamasi ile ilgili olarak Seyrantepe'deki Türk Telekom Arena'da düzenlenen toplantiya, VARYAP Yönetim Kurulu Baskani Süleyman Varlibas, Uzunlar Insaat Yönetim Kurulu Baskani Numan Uzun, TOKI Istanbul Uygulama Daire Baskani Niyazi Özdemir ve Galatasaray Kulübü'nün projeden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Isin Çelebi katildi. Stadin, sözlesme tarihinden itibaren 360 gün sonra, 29 Eylül 2010'da teslim edilecegi, insaatin bitimin ardindan geçici ön kabullerin tamamlanmasiyla stadin 29 Ekim 2010 tarihine yetistirilecegi açiklandi. VARYAP-Uzunlar ortakligi adina açiklama yapan Varlibas, Türk sporunun en prestijli projesi olarak gördükleri projeyi devraldiktan sonra kollari sivadiklarini, ancak yarim birakilmis insaat olmasi nedeniyle zorluklar yasadiklarini söyledi. Isin prosedürüne, teknik sartnamesine sadik kalip, en iyi ve en kaliteli sekilde stadi yapacaklarini kaydeden Süleyman Varlibas, ''Dünyanin hiçbir yerinde böyle bir stat 3 yildan önce yapilmamaktadir. TOKI'nin 1 y...
Devami...