shift+del tusuna basarak pc acılışı hızlansın

partyboy22

Forum Çocuğu
Reaction score
0
arkadaşlar yapmanız gereken

C:\WINDOWS\Prefetch klasörünü açmak ve içindeki bütün dosyaları (shift+del) silin
bilgisayarınıza herhangi bi zarar vermez....

bizzat denedim. ve sizinle paylaşmak istedim.

Ve bilgisayarınızı yenden başlatın window geciş çizelgesinin bir iki defa gectigini göreceksiniz.

teşşekkürlerinizi bekliyorum

windows klasöründen birşey silmek hemde shift delle kalıcı olarak silmek pek bi mantıklı gelmedi bana ama neyse

teşekkürler denemeye değer. ama sorun cıkarmasın sonra !!??

C:\WINDOWS\Prefetch
ARKADAŞLAR YUKARIDAKİ SATIRLARI İZLEMENİZ SİZE BİR ŞEY KAYBETTTİRMEZ BERN YILLARDIR YAIYORUM.
PARTYBOY22 ARKADAŞIMIZ DOĞRU SÖYLÜYOR.
SAYGILARIMLA

Mantıklı gelmedı banada....

bencede mantıklı değil pek.

prefetch dosyası şiştiği zamnlar silinmesinde sakınca yok ancak içindekileri sürekli silerseniz bilgisayarınızın açılışı yavaşlar.. o dosyanın içindekiler başlangıçta açılan programların ve servislerin daha hızlı açılmasını sağlar.. ayda bi iki kere silseniz yeterli.. yalnız içindekileri silin dosyayı tamemn kaldırmayın

edit: bu tarz konuları daha fazla araştırarak bilgi verin lütfen.. başlık bile çok yanıltıcı olmuş..

Walla hiç bi değişiklik olmadı. Sanki biraz da yavaşladı.

gereksiz bir oaly bu arkadaşlar

bilmeyen bir adam okusa shift + delete ile hayatının hatasını yapabilir...

çarşı shift + delete karşı geri dönüşüme razı

bnce dogru soyluyo cunku sonradan yulenen programların dosyaları var sonradan yulenelerde makınayı yavaslatıyoben sıldım ama kapatmadım suan xp yı ındırıyorum format atıcam

çok önemli hemen okuyun

Bu bilgi sabah
Microsoft ve Nortondan ulaştı.
Lütfen bu maili
tanıdığınız internete giren herkese yollayın. Size kesinlikle
zararsız görünen bir power point sunumu (.pps) Maili gelebilir.
'Life is beautiful.pps '. Eğer bu maili alırsanız hiçbir koşul
altında kesinlikle açmayın ve Hemen silin. Eğer bu maili açarsanız
ekranınızda şu yazı görünecektir 'It is too late now,
your life
is no longer beautiful'> (artik çok geç hayat sizin için güzel değil) akabinde PC nizdeki bütün bilgilerinizi Kaybedeceksiniz ve
size bu maili yollayan sizin bütün şifrelerinizi E kullanıcı
adlarınızı alacak. Bu yeni bir virüs ve cumartesi öğleden sonra
dolaşmaya başladı virüsün dolaşmasını durdurmak için her şeyi
yapmalıyız. AOL şimdiden bu zorluğu onayladı ve Antivirüs yazılımları
bu virüsü durdurmak için yeterli değil. Bu virüs kendini 'life owner'
isimli bir hacker tarafından yaratıldı. Lütfen bu mailin bir
kopyasını arkadaşlarınıza dağıtın.
Ek Bilgi : Bir teknisyenin dediğine göre, bu virüsle IP no. ve hatta 'fiziksel IP no.'hackleniyor ve hacker internete sizin bilgisayarınızdan giriyormuş gibi girip olmadık siteleri ziyaret ediyor, sizden geliyormuş gibi mailler gönderip, sizin adınıza sitelere vs.üye oluyor, faturayı da doğal olarak size kestiriyor.
>Bunu mutlaka durdurmamız gerek!!!
_> >
> >ÇOK ÖNEMLİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ Nette [email protected] diye bir adres dolanıyor O sizi ekliyor.Kesinlikle kabul etmeyin. Bu, yeni bir virus!!! Eğer listenizdeki biri bunu kabul ederse saniyede siz de gidiyorsunuz. Bu yüzden listendekilere bu mesaji yolla...>

Bu açılışta ramın kullandığı dosyalar diye biliyorum. Bende uzun zamandır arada bir siliyorum içindekileri açılış hızlanıyor. Kesinlike bir zararını görmedim, tavsiye ederim...

Bu işlemi daha önce hiç uygulamamış olan arkadaşlar, bu işlem xp sahibi her kullanıcının uygulaması ve sık aralıklarla bu işlemi tekrarlamaları yararlarına olacaktır. Prefetch klasörü içindekiler xp nin basit bir log tutma olayından başka birşey gibi görünmesede bu işlemin xp'e ve bilgisayarınıza yarardan çok zarar verdiği bilinmekte, bu klasör doldukça zamanla bilgisayarınız inanılmaz derecede kasacak ve ağırlaşacaktır yapmanız gereken tekşey içindekileri yukarıdada arkadaşımızın belirttiği gibi sık aralıklarla silmek olacaktır, saygılar.

arkadaşlar ben canım sıkıldıkça siliyorum o dosyaları. bilgisayar açılırken o dosyaları tarıyor bazılarını tekrar oluşturuyor. ama bilgisayar açılırken ne kadar hızlandırıyor zaman tutmadım. büyük bir farkda yok.

Geri