Siara

Siara

| . Uzαkтαn Seуiяci .
Reaction score
0
Begendim Ben Bu BoLumu :p
Beni NasiL BiLiyosunuz BakaLim :smile:

inanılmaz pozitif etrafına neşe saçan iyi niyetli cana yakın. her daim mutlu olmalısın (-malısın dilek kipi)

Güler yüzlü pozitif açık sözlü insanlarla geçinmeyi bilen küçük çocukları çok seven : ) ve en önemlisi benim küçük kardeşim olan sevdiğim birisi : )

Neşe dolu birisin sen :)

O ya çokkkk sevılır yada çok gıcık olunur hehehh :) ortası yok :)

herkesı seven arkadas canlısı , üşenmeden bütün profıllere girip hergün düzenlı selam veren muhtesem ınsan :)

sevgi kelebeği , sevilesi :smile: Lakin biraz alıngan onun dısında çok iyidir : )
çok severım kendısnı ...

Adı güzel kendı güzel Sema.....

canım arkadasım ve kardeşim semalardan gelen azeri ahbabımız : )

sevimli şeker..

inanılmaz pozitif etrafına neşe saçan iyi niyetli cana yakın. her daim mutlu olmalısın (-malısın dilek kipi)

dilek kipi derken Lucian :smile:

hepinize tskur ederim :smile:

Güzel, duygulu, hassas, yardım etmeyi seven..sığdırabildiği kadarıyla tüm insanlara gönül kapısını ardına kadar açmış temiz bir yürek...:smile:...Her daim iyilikler bulsun...

kısa ve öz olarak bitene o eşi ve benzeri yok .:):001_wub:

hiç gergin görmediğim dikkatli biri saygılıdır ayrıca :)

Kendisi ile barışık. İyi yürekli temiz insan. Herhangi birileri ile hemencecik samimiyet kurabilen.

Genel olarak Çok iyi birisin.

Yarabb'im Hepinizden Razi oLsun ArkadasLar..Gercekten cok mutLu oLdum..Sizide etsin Allah'im..Yarabb'im Yar ve Yardimciniz oLsun ..! AbLaLarim ve AbiLerim SayqiLar ve sevgiLer

Çok saf,temiz kaLpLi birisin,

Hiçbir konuşmanda sinirLendiğini veya kızdığını görmedim.

Hep pozitif enerji doLusun.

Etrafına neşe saçıyorsun..Senin yanında duran asLa yaşLanmaz : )

Tek dikkat etmen gereken birşey var.O da arkadaşLarını seçmen..

Her an seni kandırmaya çaLışan kurtLar etrafında görüLebiLir : )

gayet neşeli, çıtı pıtı, hanım hanımcık üyelerimizden birisin..

bu kadar çok seveninin olmasına şaşırmamalı..=)

herkesle diyaloğun çok iyi..etrafına pozitif enerji veriyorsun..bu iyi bişey..=)

Sayaçlarımıza Rusya'dan katkı sağlıyor. Yaşına rağmen yorumlarında yapıcı olabilmeyi de başarıyor. Olumsuz birşey görmedim.

Geri