sibirya kurdu husky ariyorum...yavru olursa cok ıyı olur

7fox

New member
Reaction score
0
arkadaslar sıbırya kurtu arıyorum aslında bı arkadasım manyak sevıyo ona hedıye etmek ıstıyorum ama cok pahalılar eger yavru bı huskynız varsa yani coktan bahsedıyorum :) luften bana yollarmısınız yada ben gelır alırım co kacıl dogum gunu yaklasıo:D sımdıden hepınıze tesekkurler......

sibirya kurdu niye arıyosun yazık diil mi hayvana. adı ustunde sibirya souk iklim hayvanı turkiye icin uygun diil.

yavru bı sıbırya var dısı 300 ytl verırım ıstersen ıletısıme gec

bende hastayım o köpekelre çok güzeller evim müsait olsa hemen alırım bitane

kimse kopegi dusunmuyo heralde burda yazanların yazık diorm kopege -20 derece hayvanı onlar getiriosn 25 dereceye

Eğer köpeğin anneannesi de Türkiye'de yaşamışsa köpeğin sorun çekmiyeceğini okumuştum bir yerde.Gayet de mantıklı geldi bana.Sonuç olarak biyoloji de böyle konular var ...

Bazen sahipleri köpekleri yavruladığı zaman, yavrulara bakamayacakları için yavrularını ücretsiz olarak dağıtırlar..Böyle bi tarz şeyler bulabilirsin doğru yerlerde ararsan :goz:

Ama sana önerim eğer ev içinde bakıcaksanız[geniş bir balkonunuz olsa dahi] almanızı tavsiye etmem..Emin olki ne yaparsan yap öyle bir ortamda bu cins bir köpeğe bakamazsın..Geniş alanları seven, eğitilmesi çok sabır isteyen, doğası gereği sahiplenme, saklama ve koruma gibi içgüdüleri olan bir köpektir..birazda başına buyruktur..

Apartman dairesinde bakıcaksanız lütfen birisini mutlu edicem diye köpeğe eziyet etmeyin.Sonuçta onlar da canlı...

Köpek barınağana aranızda gidenler varmı bilmiyorum ama barınaklar Husky - Golden Retriever - Rott Weiler - Alman Kurdu - Saint Bernar - Labrador tarzında çoğu insanın özenerek alıp 6 ay dahi tahammül edemeden[en çok sabır gerektiren süreçtir bence] sokağa yada bizzat gidip barınaklara bıraktıkları mutsuz köpeklerle dolu.. Hallerini görseniz içiniz parçalanır :(

Not : arkadaşım bu mesajı sana özel olarak yazmadım alınmazsın umarım.belkide iyi bakıcaksınız bilemem.. ama biraz içimi dökmek gibi oldu =S aşırı köpek tutkunu biriyim..sokak köpekleriyle bile oynuyorum =S

Köpeği iyice araştır..Gerçekten bu cins bir köpekle ilgilenebileceğine karar verirsen..yardımcı olurum :goz:

Dostum Sibirya Kurdu Türkiyede Yaşamaz..

Yaşasa Bile Ömrü Kısa Olur.. Sıcakları Hissetmiyormusun? Boşuna Paranı Harcama..

Sana Tavsiyem - Boxer ve Alman Kurdu.. 8 Aylık Boxer Köpeğim var (maş.)

Inanılmaz Akıllılar, Sevecenler Yani Tam Arkadaşına Göre.

Sibirya Kurdunu Anımsatmasada Eminim Aynı Sevgiyi Gösterecektir..

Tabi Senin Bileceğin iş :melek..

illa Husky olacak diye düşünme bence de...

Bak mesela bu Karam;

242xzjb.jpg

annesi koli kırması, babasını tanımıyoruz :)

o kadar sevimli ki... sevmeyen insana bile sevdirir kendini..

bence sen de cinsini düşünmeden sağlıklı bir yavru al.

Resimdeki baya akilli oluyor diye duymustum bende.

ya kardeşim bilip bilmeden ortamı boş bulmuş atıyosunuz ben bu köpeğin çiftliğini işletiyorum bırak ya yaşamaz ayaklarını neredeki ortama büyüdyse o ortama göre tüy döker veya tüyü gürleşir her yerde yaşayan hayvanır bilip bilmeden bilgi vermeyin bilene sorun zaten bizm türkler heşeyi bilir ya

köpek arayan arkadaş husky'i bedavaya tanıdıkların hariç bulman çok zor yada ucuza sağlıksız petshoplardan alırsın, köpek sıcakta yaşamaz soğukta ölür bunlar boş laflar kaçınız husky besliyorda neye dayanarak konuşuyosunuz anlamıyorum..siz sibiryaya gidince ölüyormusunuz yada ömrünüzmü kısalıyor mu yada bir sibiryalı türkiyey gelince sıcaktan ölüyormu.şimdi sivri akıllının biri çıkar insanla köpek aynımı..cevap vereyim köpekler ve kediler kısacası memeli hayvanların acı kat sayısı insanlara göre çok daha fazladır...yazmış olmak için yazmayın bilginiz varsa konuşun bilgi edinmeye gelenleri boş laflarla doldurup akıl bulandırmayın. iyi forumlar

vallahı 1 root ve bır husky sahıbıyım ama husky bakılacak bır hayvan degıl en azından bu bölgede,o mavıs gözlere aldanmayın derım,egıtım kabul etmıyorlar ve yazın perısan oluyo zavallılar:/

yawru fıyatları cok pahalı oluyo yaw....

ya.okuyorumda.yazılan.yorumları.herkes.akıl.vermede.bir.numara....ben.izmirde.yasıyorum.ve.beyaz.bir.buçuk.yasımdada.dünya.tatlısı.sibirya.husky"ım.var.ayrıca.5.katlı.bir.binanın.4.katında.opturuyorum.yukarda.yazı.yazmak.için.yazı.yazanlara.cevap.olsun...köpeğimin.dili.olsaydı.ne.kadarda.sanslı.olduğunu.soylerdi.inanın

Geri