sickdreath ırkçılık yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Charmy

Banned
Reaction score
0
adam bütün Kürtleri aynı kefeye koyup it soyu diyor. ırkıma hakaret edene bişey derdim ama yakıştırmam kendime. dağdakine mi diyon de gelip sana bişey yapana mı diyon de ama aması boş ne desem yine aynı yolun yolcususun sen

site yöentimine şikayetimdir
faşist laflar yasak bildiğim kadarıyla
açın serbest kürsüyü kontrol etmesi gereken kontrol edilmesi gerekene dönüşmüş saygılar

ilgili kişi birazdan açıklamasını yapacak ..

darbeci oldum ırkçı oldum fethullacı oldum..başka yapmadığınız birşey kalmadı zaten?
ayrıca bolumumuzun sıkayet ıhbar hattı mevcut..ve derdını tam olarak acıklarsan bende sana yardımcı olurum..

ben butun kurtlerı aynı kefeye koymam madem acıgımı arıyorsun tarafsız ara kı dogrulara ulasasın arkadasım (;

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=463308&highlight=k%FCrt+sorunu

bak yukardakı konuda ben ne demısım..neyse sen zahmet etme ben yorumumunda lınkını vereyım bak..

http://www.hackhell.com/showpost.php?p=3344411&postcount=15

benım ırkcılık yaptıgım bı tane mesajımı gosterırmısın bana?
benı bı pkk lı yapmadınız ınsaf edın yahu.
emın ol senden fazla benım kurt arkadasım vardır ve hepsıyle dısarı cıkarım eglenırım gezerım tozarım fıkır alısverısı yaparım..ve hıc bırınınede hıc bı gun en iyi kurt olur kurt demedım dememde..
cunku ben onların zıhnıyetının ne oldugunu bılıyorum.
benım bayragıma ''bayragım'' dıyen herkes benım kardesımdır..bu mudur ırkcılık?ırkcılık buysa yapıyorum arkadasım.
elınde avcunda bı tane kanıt yok oyle laf kalabalıgı olsun dıye sıkayet edıyorsun hemde cok alakasız bı yere..

bazı yorumlarımda serefsızlık yapanlara lafımı esırgemıyorum bu dogrudur ama bu lafımı esırgemedıgım kısılerde bolucu orgutlere mensup masum ınsanların kanını akıtan Mehmetcıklerımızın şehit dusmesıne sebep olan ''Serefsızler'' dir.
bunlara sen ıltıfat mı edersın benım gıbı mı cevap verırsın?ben kardesımı olduren adama ıyı dıleklerde bulunamam kusura bakma.
yemek yedıgı tabaga tükürmeyen herkes bu ulkenın evladıdır kımsede ona dıl uzatamaz.
benım lafım baska kürtlere arkadasım sen sırf sıkayet etmek ıcın sıkayet etmıssın ıyı arastır sonra gel acıklanmasını ıstedıgın bısey varsa.

Ayrıca "cfenl" in clon üyeliğisin,
clon üyelik kullandığın için asıl üyeliğinin
ceza süresi arttırıldı. clon unlimited...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri