Sigara fiyatlarına zam

ScorpioN

New member
Reaction score
0
Hükümetin sigarada Özel Tüketim Vergisi'ni (ÖTV) yüzde 58 oranında artıracağına yönelik açıklamasından sonra Philip Morris-Sabancı (Philsa) ürünlerine yüzde 9 ila 48 oranında zam yaptı.
sigara.jpg

Zamdan sonra 3 milyon 750 bin liradan satılan uzun Marlboro'nun fiyatı 4 milyon 100 bin liraya, 2 milyon 500 bin liradan satılan Chesterfield'in fiyatı 3 milyon liraya, Parliament 100's'in fiyatı 3 milyon 900 bin liradan 4 milyon 250 bin liraya, Kısa Türkü'nün fiyatı 1 milyon 250 bin liradan 1 milyon 850 bin liraya çıktı

HEM KESEYE HEM SAĞLIĞA ZARARLI .KENDİ SAĞLIĞINIZ İÇİN İÇMEYİN. (nasıl bağladım ama konuyu.bide bırakabilsem şu illeti)

nasihat etmek kolay ornek olmak zordur ;)

olsun bizim maaşlara da zam geldi:):)

daha da pahalanması lzm :) türk milleti sağlığından çok parasına dikkat eder şöle 20 YTL fln olsun bakalım alıyolarr mı :D ?? Sırf maliyetten bırakırlarrr :D

SEPTAGH' Alıntı:
olsun bizim maaşlara da zam geldi:):)

:)

ben zaten bırakmak üzreydim, bu zamın bana yararı olurda bırakırım sanırım

Bizim yani çalıştığım şirketin personelin:):)

m_y umarım bende bırakırım bu zam sayesinde..ama en az 2000 defa sigarayı bıraktım.zaten ben bu kafayla bırakamam irade meselesi bende de yoq..

valla benzinden alacakları verginin hepsini sigaradan alsınlar da rahatlayalım yaw

camel in fiatı ne oldu bilen varmı :(
yaf a.q adamlar herşeye zam yapıolar ben bişe annamadım yaaa ...
acaba zam yürürlüğe girdimi hiç olmassa bi karton alıp depoluyalım be :D

ulen ne kadar düşmansınız lem.. insan kendi kendini bile zehirleyemiyo şu ülkede.. :)

scorpion olm bu habere en çok sen üzülmüşsündür bence :?

walla ne cektiysem ya sigaradan yada benzinden nolcak bisim halimiz

Ulan bizim milletimiz tezekten bomba yapiyo TINNNNN..!!!

bu arada kısa malbuş kac ytL :)
zam ne zaman olcak, stok yapalım, bırakmadan doya doya içeriz :p

bende her zam geldiğinde bırakacağımı söylüyorum ama sonradan bırakamıyorum:D umarım şu sıgarayı bıraka bilirim:D

Geri