"SiGara kriziniz GeLirse panik yapmayın_____(;"

[me|2wi$]

H & M
Reaction score
0
1.jpg

Asla bir taneden bir şey olmaz demeyin. İradenize hakim olmaya çalışın.

2.jpg

Etrafınıza aldırış etmeden "Hayır !" diye bağırın

3.jpg

Sigara yakma alışkanlık halien gelmişse sigara yerine bir mum veya şamdan yakın

4.jpg

Rahatlamaya çalışın ve size keyif verecek hayaller kurun. Sadece hayalinize konsantre olun

5.jpg

10 kez derin derin nefes alın ve son nefesinizi tutarken bir kibrit yakın. Sonra kibriti üfleyerek söndürün. Ardından küllükte sigara söndürür gibi kül tablasına bırakın

6.jpg

Ağzınız boş durmasın oylaansın diye Elma, üzüm, şeker ve sakız gibi yiyecekleri yakınınızda bulundurun.

Çok güzeL bir konuya değinmişsin teşekkürLer..

ben bırakıyorum sigarayı kitap aldım iş yerinde boş kaldıgım vakitlerde sigara içmek yerine kitap okuyorum ve çokta rahatım

Bunları yapana kadar gider bakkaldan sigaramı alırım :D:sigara:

o dumanı ıcıne cektıgındekı hıssettıgın duygu yok mu : )) gerisi yalan : )

gsl bir konuya parmak atmışsın kardes

ayy o iğrenç kokulu şeyi nasıl içiyorlar.benim hemen midem bulanır başım döner başım ağrır başkası içse dahi öksürürüm.hele kıyafetine sigara kokusu sinmiş birisine sinir olurum.hele arabada içilip koltuklara falan kokusunun geçmesine öğ

ayy o iğrenç kokulu şeyi nasıl içiyorlar.benim hemen midem bulanır başım döner başım ağrır başkası içse dahi öksürürüm.hele kıyafetine sigara kokusu sinmiş birisine sinir olurum.hele arabada içilip koltuklara falan kokusunun geçmesine öğ

bira vodka gibi alkollü icecekler hakkındada öle düsünüosundur bilimum alkollu iceceklerle ilgili : )) ama denemeden bilemezsin ; )

bira vodka gibi alkollü icecekler hakkındada öle düsünüosundur bilimum alkollu iceceklerle ilgili : )) ama denemeden bilemezsin ; )

ya ne sigara denedim ne içki,ama içkiyi çok merak ediyorum.markete falan gidince içki reyonuna kayıyorum hemen,eşimde kolumdan sürükleyip uzaklaştırıyo ordan,energy drinkten midesi bulanan içemeyen adam içki nasıl içecek acaba die dalga geçiyor.ölürmüşüm büyük ihtimal içince:durdurun:durdurun

sen ölmesen bile kocan ı ugrastırırım ölsemde kurtulsam dıcek kadar en ıyısı ıcme sen ; )

sen ölmesen bile kocan ı ugrastırırım ölsemde kurtulsam dıcek kadar en ıyısı ıcme sen ; )

yok ya içmem ben haram birşey yapmadım hiç.merak ediyo insan işte:durdurun:durdurun

SiGara kriziniz GeLirse panik yapmayın_____ yakın bi tane duman olun :hhmanD

şaka bi tarafa eğer bu merete hiç bulaşmadıysanız uzak durun..Velev ki bulaştınız Allah yardımcınız olsun...

iradesi olan ve bırakmayı gerçekten isteyen bırakır..bu gibi şeyler bana göre bi katkı sağlamaz..herşey insanın kendi kafasında biter..fakat şunu söyleyeyimki bırakmayı düşünüyorsanız ağır bir spor antrenmanı yaparak iyice bi ter atın tempolu bir futbol maçı veya koşu vb..damarlarınızda nikotin etkisi azalır..oksijen dolar..sigarayı bırakmanıza çok yardımcı olur..

walla dostum saol ya bnu yazarak ii akıl etmişsin

Geri