"Sihirbaz olduğunu kanıtladı"

ISHYnum846

New member
Reaction score
0
"Sihirbaz olduğunu kanıtladı"

fft1mm1239218.jpg

Son haftalardaki performansıyla Sarı-Kırmızılılar'ın gönlünde taht kuran Pino'nun menaceri Luis Felipe Peso, oyuncusunun takımda çok mutlu olduğunu söyledi. Peso, taraftarların, Kolombiyalı'ya neden 'Sihirbaz' dendiğini anladığını belirtti.

Radyospor’dan Özgür Sancar’a röportaj veren Pino’nun menaceri Luis Felipe Peso, önemli açıklamalar yaptı. Peso, Pino’nun Monaco’yla Galatasaray arasında bir tercih yaptığını ve seçiminin Sarı-Kırmızılı kulüp olduğunu söyledi ve “Çünkü Monaco şampiyonluk için oynamıyordu. Bu nedenle İstanbul’a geldi” ifadelerini kullandı. Peso, Kolombiyalı yıldızın forvette oynadığı için çok mutlu olduğunu, hızını ve yeteneklerini burada iyi kullandığını belirtirken, “Tam bir joker. Milli takımda da zaman zaman forvet oynuyor. Bu mevkideki başarısı sizi şaşırtmasın. Ayrıca kanatlarda ve forvet arkasında da görev yapabiliyor” ifadelerini kullandı.

‘Gösterilen sevgiden memnun’
Pino’nun İstanbul’da kendisini çok mutlu hissettiğini ve takımdan da çok memnun olduğunu dile getiren Peso, “Sezon başında neden ona El Mago (Sihirbaz) dendiğini açıklamıştım. Sanırım şimdi bunu herkes anladı” dedi. Yıldız futbolcunun menaceri, Pino’nun her maçtan sonra taraftarın gösterdiği sevgiyi anlattığını belirtti. Peso, “Pino sürekli 11’de oynamak ister ve mücadeleyi asla bırakmaz” diyerek sözlerini tamamladı.

Yine de Keita'nın yerini tutmaz.

Dribbling yeteneği ve sürati üst safhalarda. Daha 23 yaşında, evet potansiyeli belli Pino'nun fazla abartmamak gerek ama gelişme göstereceğini umuyorum ben.

Benim pek umudum yok Pino'dan sınırlı kapasitede bir oyuncu ama en azından "yanlışlıkla" da olsa bir forvetimiz oldu..

Keita'nın yarısı kadar olamaz ama hızı ve tekniği onu etkin kılıyor.

Geri