Silkroad Class Seçimi..!

ali06can

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
Abi silkroada yeni başladım ne açıcam diyorsan.. SABIRLI OLARAK YAWAS YAWAS SINDIRE SINDIRE OKU eminim sıkılmıycaksın..

Arkadaşlar bu zamana kadar bu karakter yapılandırma konusunun altına acılmıs cok fazla konu var..
Genellikle sorulan ise şunlar
1- int mi acıyım str mı acıyım
2-arada sıra ıntemı verıyım arada sırada str bırsey olurmu
3-hangısı guclu
4-nuker mı acıyım glavemı blademı
vs vs vs ben şimdi kararsız olanlara vede oyunda hangı charla daha cok eglenecegını bılmeyenlere biraz yardımcı olmaya calısıcam:

ncelikle herkezin 1000 lerce kez açılkladığİ str vede int olayı
macigal vede phy olayını acıklıyım bunları kavrayınca daha iyi anlıycaksınız(bzk. dikmen terimler sözlüğu)

MACIGAL=MAG = bu büyüsel vuruş gücüdür yani büyü yapacaksanız bu atagınızın ıyı olması lazım
psikal=phy= bu vuruş gücünüzdür yanı kas gücüde dıyebılırsınız
str= canınızı arttırır vede phy atagınızı arttırır..
int=mananızı arttırır yanı mag damagenızı(atagınzıİ-vuruşunuzu)arttırır(bzk. dikmen terimler sözlüğu)

Şimdi gelelim size uygun char hangisi aşağıdakı soruları yanıtlayıp bir kagıda cevaplarını yazınız
ACABA BEN...

1. sorumuz- ben Çok güçlü vurmayı vede vurdugumu 1 kerede ındırmeyımı severım- yoksa cok fazla canım olup kolay kolay ölmeden kendımden 5-6 lwl

yukseklerden bıle korkmamayımı severım
2.ben uzaktan uzaktan canavarlara veya dusmanlarıma cakmayımı severım- yoksa yanına girip ağız burun dalak mı gırısmeyı severım
3.ben lag girince cok korkmayımı severım- yoksa lag gırse bıle olmeyecegımı bılmeyımı ısterım
4. ben 1 canavarı 1 koymaya ındırmeyımı ısterım-- yoksa 5-6 canavar dalsa bıle olmemeyımı ısterım
5.ben vs yapmadan yardımcı char olmak mı ısterım-- yoksa vs de babalar gıbı kapısmayımı
6-ben c00000K FAZLA sp kasarak anca bellı bır guce ulasmayamı severım--- yoksa az sp kasarak bıle guclu olmayımı
7-ben tek tek uzaktan uzaktan mıllet kapısırken tepelerıne güneşimi indirmeyı ısterım-- yoksa o kapısanların arasında olmak mı ısterım...
8- BEN 1 KOYMAYA KENDIMDEN DUSUK LWL LERI 1 KERDE ALMAYIMI ISTERIM -- yoksa kendımden dusuk lwl lerle bıle kapısmak zorunda olmayımı

EWT ARKADASLAR EGER SORULARDA İLK TARAF AGIRLIKLIYSA SIZ KESINLILE BIR INT CHAR ACMALISINIZ YANI MAG KUWWETLI
YADAAA YOKSALARDAN SONRASI SIZIN ICIN DAHA IYIYSE KESINLIKLE STR CHAR ACMALISINIZ
EĞER STR CI CIKTIYSANIZ AŞAĞIDA YAZANLARI OKUYUN
Şimdi gelelım blader mı bow mu yoksa glavemı olucaz (( EGER ILK TESTTE INTCI CIKTIYSANIZ BUNU OKUMAYIN sizinki altta
BLADERLAR

1- abi ben kolay kolay olmek ıstemıyorum 3-5 tane str adamın arasına gırıp cıkmayı ıstıyorum
2- ben adamı fukara sümüğu gibi yere yapıstırıp üstüne 3-4 kere psikopat gibi kılıcı batırmak ıstıyorum
3-ben japonlar gıbı hawalarda takla atmak ıstıyorum ben mıllet bana vurunca KRANKKKK DIYE BLOCK olmasını ıstıyorum
4- ben deliler gibi char kasmak istiyorum (blade acıcaksan buyuk ezıyet cekıceksın)
5- ben korkmadan laga gırmeyı ıstıyorum
6-ben 10 yaratıgın arasına girip phy defansımı basıp 10nuda yere yıgmayı ıstıyorum
diyorsan eğer SEN BLADER ICIN DOĞMUŞSUN
GLAVELER

1-ben kodummu adam kitlencek abı
2-ben kodummu adam 3m uzağa ucucak abi
3-ben kodummu adam afallıycak abi
3-ben kodummu etrafımdakı 5 kısıye bırden koyucam abi
4-ben kodummu etrafımdakı 5 kısıde ucucak abi
5-ben kodummu yer gok ınlıycek etrafta 3000-5000 cirical 100000 20000 damageler yukselcek abi
diyorsan egerrr glave acıcaksın hem kasmasıda zevklı (not bladerlar yatır batır yaparlar glavecılere hep)
BOW

1-hehehe ben uzaktan uzaktan cakıcam
2-ben bır gerdımmı okumu bem beyaz olucak önüm
3-ben canavarları mause ıle seçip yanıma gelene kadar haklıcam
4-ben pes pese 6 kere ok atabılıcem
5-ben kasarken cok eglencem
diyorsan eğer fll str okcu acıcaksın

EWTT GELDI SIRA INTCILERE...
arkadaşlar burda anlatcagım bazı şeyleri intciler kabul etmese bile gerçeklerdir (kendım 80 pact gelmeden önce 70 lwl nuker vede hybird yapılandırdım)

İNTCİ BOW
aynı okta soyledıklerım gecerlı ama mag vurdugunuz ıcın mag (yani el yakma sıkılı daima max olmalı)
bowda anlattıklarım ıntcıler ıcınde gecerlı fakat daha guclu vurmalarına ragmen daha cobuk olurler(ok skıllerı acıcaksın 2 nuk kesınlıkle fazla tek nük

yeterde artar bile)

DÜZ NÜKERLER
bu tür nükerler fll int olup glave veya bichenın veya bow skıllerı acmazlar
sadece 2 tane nuk acalar vede dıyernın buflarını
ben uzaktan uzaktan cok feci cakıcam dıyorsan
ben cok yıİ kss yapıcam ben kendımden yuksek lwllerden gıyant alıcam
ben monsterları tek kyomaya bayıcam dıyorsan
düz nuker olmalısın(not 2-3 grı canavar daldımı ölebilirisn uzun bir lag girdimi %80 ölebilirisn sp yapmazsan BİR B.KA YARAMAZSIN)

YATIR BATIRCI NUKER-GLAVECI NUKERarkadaslar bunlar fll inte vermezler genelde 2int 1str bunu bılerek acıklamadım cunku cok fazla uygulayan yok

100 kişiden 60 İ str ci 30 intci 10 uda hybirddir
bu adamlar tek nük acarlar mesela fire olurlar sadece firenın nukerını acarlar glavecı ise glavenın 58 vede 63 skıllerı acalarlar
taktıkleri şudur once tek nukeyi atarlar (ıntcılere nazaran az vurur) sonrada düşman yanına gelınce glave skıllerı kullanır

2. tür yatır batırcı bunlarda tek nuke acarlar vede blade skıllerınde sadece yatır batır acarlar
bu adamlar sureklı yatır batır yaptıkları vede yatır batırların dıyer skıllere nazaran daha fazla cirit vurdugu vededamagesının hybırd oldugundan dolayı

daha yuksek oldugunu var sayarsak 1 kere yapıstımı kurtulmanız neredeyse ımkansız cok pıs vururlar yatınca yere yatan kurban caresızce kalkan takar pota

asılır vede vigor kullanır kalkarsa ne ala )
ben karma karısılık bır adamım ben ne ınt ne str cı olucam ne nuke atıcam nede skıll kullancam herseyı 1 arada yapıcam dıyorsanız buda benım tercıhım
(fire cold light bunlara değinmedim bunlar ıcın gereklı cok fazla baslık var ne acıcagına karar verdıkten sonra (bzk. dikmen char yapılandırma sbt konular)

THE AND
NOT:eğer konu ilgi çekerse modlar sbtlerse sevınırım
NOT:BUNU OKUDUKTAN SONRADA NE ACICAGINA KARAR VEREMEZSEN GIT BI IQ TESTI YAPTIR
NOT:AKLINA TAKILAN BIR YER VARSA SOR DUZELTIYIM eğer bin yanlısım varsada özür..
NOT:lüfen 2 str 1 ınt olurmu ben karsık verdım ne olmalıyım gıbı saçma sapan sorular sormayalım lütfen abilerimiz kardeslerımızin yeterınce canları sıkıldı

bu konulardan
NOT:NE OLUCAGINA KARAR VERDIYSEN abilerimizin kardeslerımızın actıgı bır suru sbt yapılandırma konuları var onları guzelcene oku hepsını oku

anlamadın gene oku gene anlayamazsan bıze sor(ki anlamaman cok zor sayfalarca yazmıslar yaw)
NOT:KENDI KENDINE YENI BIR KARAKTER UYDURMA LUTFEN VAR OLANLAR BUNLAR
NOT: bazen İ harfi yerine İ harfi kullandım ğ yerine g kullandım bu bakmadan yazdıgımdan kaynaklanıyor kusura bakmayın ..alışmış kudurmustan beterdir

Geri