Silmarillion (J. R. R. Tolkien)

facetoface

Altın Üye
Reaction score
0
38092.jpg

http://rapidshare.com/files/42825103/Silmarillion.rar.html

şifre:hackhell

Tolkien’in en önemli çalışması olarak kabul edilen Silmarilion, onun yarattığı dünyanın özüdür. Kökleri, Hobbit’ten önceye uzanır ve Yüzüklerin Efendisi’nde şekillenmeye başlayan bir ‘dünya’nın yaratılış öyküsünü barındırarak, tüm Tolkien eserlerinin üzerine yerleşebileceği bir yapı oluşturur. Yaşamı boyunca, üzerinde çalışmayı terk edemediği ve giderek büyüyüp gelişen bu eser ancak ölümünden dört yıl sonra oğlu tarafından yayımlanabildi.
Elflerin en beceriklisi olan Feanor’un yarattığı üç Silmaril’in çalınmasıyla birlikte kadim dünyanın en kederli olayları gelişmeye başlar. Silmarillon, Elflerin tanrılara isyan ederek Orta Dünya’ya sürülmelerini; orada insanlar ve cücelerle birleşek tanrıların en kötüsüne, Morgoth’a karşı verdiği umutsuz savaşı anlatır.

amanin hemde türkçe varya sana taparım ne kadar teşekkür etsem azdır bitiyorum bu kitaba yaf daha önce okumuştum tekrar etmek çok ii olacak şimdi bunun filmi de olsa tam süper olacak hee :) şimdi bu pdf iyi pc de okurumda cep telde açmıyor bunu bendeki program bunu texte çevirebilirmiyiz ,bu şifrelenmiş burdan çeviremiyorum ben :(

cok tesekkrler ama bu kitap e book olarak okumak cidden cok zor dikkatini toplayamio insan bi turlu :D ki kitabın onsozunde belirttigi gibi bu kitabı okurken gercek hayattan kendini soyutlamak lazm :)

edit: bugun dnr dan kitabın 25 ytl oldugunu gorunce ske ske e-book olarak okuncaını annadm ama korsan saolsun :D :D

Formatı nedir bunun explorer gibi görünüyor dosya,hiç bir şekilde açılmıyor uzantısı html imiş,ben açamadım yardımcı olurmusunuz.

Sorunu hallettim rar diye indirmemiş,html diye indirmiş uzantısını rar yapınca dosyanın, sonradan dosyayı açarak hallettim.Bu arada aradaşım upload için çok tşk ederim,çok download yaptım pspde kitap okumak için,ne kadar tşk etsem azdır,devamını bekliyorum.

Geri