HeLLFire!
Çǿκ کε√díκ طę ∂طí

Beşiktaş’la yollarını ayırdıktan sonra Ankaraspor’la anlaşan Baki Mercimek, önemli açıklamalar yaptı: “İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman’ın kavgasından dolayı Sinan Engin’in göbek attığına ve 2 futbolcuyu göndermesi için bu kavganın bir bahane olduğu şeklinde bir söylemim olmamıştır" dedi.
Ankaraspor’a imza attıktan sonra Beşiktaş’la ilgili şok açıklamalar yaptığına dair haberler çıkan Baki Mercimek, bunların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Baki, İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman’ın kavgası ve Sinan Engin hakkında medyada yer alan haberlerle ilgili olarak "Sinan Engin göbek atıyordur" şeklinde bir açıklamasının olmadığını söyledi.
"GEREKENLERİ 1 AY ÖNCE SÖYLEDİM"
Profesyonel bir futbolcu olduğunu, 2 sezon Beşiktaş’a hizmet ettiğini, şimdi Ankaraspor için ter dökeceğini ifade eden Baki, şunları söyledi: "Zaten bir ay önce gerekenleri söylemiştim. Hiç kimseye kırgın değilim. O defteri kapattım. Ankaraspor'a imza attığım törende bile Beşiktaş ve çalışanlarıyla ilgili herhangi bir yorum yapmadım, yapmayacağım da. Bundan sonra Beşiktaş'la ilgili hiçbir şey konuşmayacağımdan dolayı, benim ağzımdan yazılanlarda yalandır. Bunu şimdiden beyan ediyorum. Artık tek düşüncem Ankaraspor'dur."
"GÖBEK ATIYORDUR DEMEDİM"
"İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman’ın kavgasından dolayı Sinan Engin’in göbek attığına ve 2 futbolcuyu göndermesi için bu kavganın bir bahane olduğu şeklinde bir söylemim olmamıştır. Bu konularla ilgili bu tür konuşmalar yapmadım, yapmayacağım."
(Ligtv.com.tr)