Sirf Fetullahı sevmiyorum diye uzaklaştırıldım ya helal olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CFenL

(I'm in Love)
Reaction score
0
sırf fetullah güleni sevmiyorum diye siteden uzaklaştırıldım siteden herhangi birine hakaret etmedim. ama Fetullah Hayranı Mod kurbanı olduk.

Şikayetim Mod alırken yanlı olmamasına değil herkes yanlıdır ama bari düşünceye saygısı olanları mod yapmanızdır.

Sırf bu yüzden uzaklaştırıldığını sanmıyorum, hakaret olmuştur muhtemelen
herkes burada fikirlerini saygı çerçevesinde tartışabilir

aynen Hackhell.com da Biri bizi durdursun diyen bu güzel sitede. Biri bizi kafasına göre durduruyor zaten Fetullah gülen bölümüne gir sitede Ona karşı olanlar banned daha bu gün açıldı benimki.

Bence sitenin yeni sloganı Fetullaha Karışanın vayhaline olsun

ben kimseye hakaret etmedim dediğim tek sert şey bu: Fetullaha duyduğum tek saygı ismindeki Allah'a
kişiliğine duyduğum saygı tuvalet kağıdıyla aynı.

ben siteden herhangi birine hakaret etmedim.

kurallarda devlet büyüklerine hakaret yasaktır diyor o zaman kurallara Fetullah Gülene Fıkrası da eklensinde ne yapacağımızı bilelim

Lütfen Dikkatlice Okuyunuz

http://www.hackhell.com/4350467-post515.html

06-01-2009, 08:15 PM CFenL nickli üyeden alıntı.

fetoş amerikan uşağıdır,

fetoş yahudi maşasıdır

(fetoş deccalın yandan yemişidir )

bir sofra kurmuş herkes oturmuş

afiyet olsun
Münafıktır Fetoş dışta ağlayan içte gülendir fetoş

Öncelikle benim şikayetim doğrultusunda smod arkadaşım tarafından cezalandırıldınız lakin ;

"Fetullah Hayranı Mod kurbanı olduk." söyleminizden dolayı tekrar cezalandırılmanızıda isteyeceğim

Ben bahsettiğiniz kişiyi ne severim ne de nefret ederim ne sempati duyarım nede antipati duyarım benim için hiç bir anlam ifade etmeyen bir kişidir web de haberlerini görürüm nadiren paylaşırım bu kadar dır benim için f.gülen

Bir kişiyi sevmemek çok ayrı ona hakaret dolu şiirler yazmak çok ayrı bir davranıştır forum kurallarına göre bir kişiyi sevmeye bilirsiniz ve edep çerçevesinde elbette eleştirebilirsiniz bende eleştiririm.

Ama bir insanın kişilik haklarına hakaret etmeye başladığınızda olayın boyutu bir den hem hukuksal hemde forum kurallarına muhalefet eden bir düzeye gelir ki bizde bunun karşılığı olarak görevimizi yapıp sizi cezalandırılmanız için ilgili smod arkadaşlarımıza bildiririz onlarda gerekli değerlendirmelerini yapar ona göre bir yaptırım uygularlar konuya başka post atmıyacağım iyi forumlar diliyorum.

(fetoş deccalın yandan yemişidir )

Çok acaip ve dikkat çekici bir ifade.Ve aynı zamanda müthiş yaratıcılık var özünde.
Daha önce duymadığımı söylesem doğrudur.

Arkadaş içinden geçenleri söylemiş.Bizde O'nun görüşüne saygı duyduk.:durdurun:durdurun

Bazı arkadaşlarımız içinde fazla şeyi saklayamıyor. Bir anda patlıyor galiba bu sitenin ona sıcak gelmesinden kaynaklanıyor.

Mümkünse bir şey öğrenebilir miyim?

Arkadaş uyarılarak mesajı silinebilirdi. Uyarıldı mı?

2mhbwxu.png

http://www.hackhell.com/4348560-post502.html

Bu mesajın neresinden ban atcak bişey var bi söylesen Feto devlet büyüğümü Konu açarken Fetullah gülene saygı çerçevesinde konu açın diye bi kural koylaım o zaman

ben aynı mesajı yine yazarım siteden herhangi birine hakaret etmedim

hackhell.com insanları durdurursa mahkemelerde hackhelli durdurduğunda kimse bişey demesin o zaman vay efendim iletişim özgürlüğü.

Sayın Mod. siz orda kişisel atışmalar girmeyin demişsiniz ben başka bi uyarı görmedim

Ayni sekilde bende bir konu uzerinde yazi yazdigim icin banlanmistim.ne bir hakaret ne bir kufur vardi sonrada nedenini sordugumda hicbir cevap gelmedi.bende allaha havale ettim tabiki.konular aciliyor tartismalar yapiliyor ama tartismalar yapilirken karsit goruslere saygili olunmuyor ve ayni gorusleri paylasanlar istekleri dogrultusunda kullanicilara ceza kesiyorlar.hataliysam soyleyin uyarin ama uzaklastirmak icin gercekten kotu birseyler yapmak gerekli bence.

Ayrica bende fetullahi sevmiyorum.ben bir musluman olarak musluman topraklarindan konusuyorum gidip oteki kitalardan bu ulkeyle ilgili dinle ilgili nutuklar atmiyorum.

CFenL ßence Feto Hakkında DedıkLerınde Son Derece HakLı.. Ancak ßize Doqru GeLen ßazı ŞeyLer Forum KuraLLarı DahıLınde YanLış GözukeßıLıyor.. Sayqı Duymak Lazım..

MozoLe Miяach;4369733' Alıntı:
CFenL ßence Feto Hakkında DedıkLerınde Son Derece HakLı.. Ancak ßize Doqru GeLen ßazı ŞeyLer Forum KuraLLarı DahıLınde YanLış GözukeßıLıyor.. Sayqı Duymak Lazım..

Mozole kardeş forum kurallarında F. şahsızatıalisen saygıda kusur edenler nalanacaktır denmiyor ayrıca.

bu laf farklı kişileredir
Başbakan adamın(şimon) yüzüne katilsin dedi alkışladınız.

ben o adama deccal dedim diye forumdan atılacağımı duysam inanmazdım.

ozaman israile danimarkaya hakaret edenleride banlayın

yahu fetullah ismini görünce en nefret eden adam bile qelip post atıyo konuya
anlamıyorum wallahi ya silah zoruylamı yorum yaptırıyolar yorum yapmasan ne eksik olcak...
şimdi bana burası özgür bi forum deme öle düşünsen bu konuyu açmazdın !!!

ya tamam söz hepinize alın Fetullahınız size benim dinim bana. ben sizin fetullahınıza inanacak deilim sizde benim düşünceme katılacak olanlardan deilsiniz.

ben kıldığım namazımla, tuttuğum orucumla, verdiğim zekatımla, ettiğim kelimei şahadetle, Allah(cc)nasip ederse gideceğim hacımla.

İnandığım Muhammed Mustafa'nın şefaatiyle, inandığım Kur-an-ı Kerimin kelamıyla, İnandığım Allah'ın gücüyle, Meleklerin yazdığıyla, hayır ve şerrin kimden geldiğini bilerek kaderimde varsa Cennete girerim.

Beni Asrın Deccalı deil yukardakiler kurtarır ve tek kurtarıcı Allah'tır

Sadece şunu diyeyim yenilmiş hakkım varsa helal etmiyorum. Ben kaçgündür boşuna giremiyorsam siteye bu haktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri