Sirli Bir Olay 40 Ytl... Buldum

missing_

New member
Reaction score
0
BEN SELÇUK ÜNİVERSİTESİNDE OKUYORUM
SAMİMİ BİR ARKADAŞIMIN ABİSİ AKCİĞER KANSERİ OLMUŞTU VE TEDAVİSİ MASRAFLI OLDUĞUNDAN AİLESİ MADDİ OLARAK BÜYÜK SIKINTI İÇİNE GİRMİŞLERDİ VE ARKADAŞIMIN HARCINI YATIRACAK PARASI YOKTU... YANİ AİLESİ ABİSİNİN MASRAFLARI YÜZÜNDEN ARKADAŞIMA PARA YOLLAYAMIYORDU...

ARKADAŞIN HARÇ PARASINI YATIRMAK İÇİN BİZDE ARKADAŞLAR ARASINDA NAPIP EDİP Bİ ŞEKİLDE PARANIN BÜYÜK BİR KISMINI TOPARLADIK... AMA 40 YTL AÇIK VARDI VE HİÇBİRİMİZDE PARA YOKTU... PARANIN TAMAMI 450 YTL İDİ BİZDE 410 YTL VARDI...
BABAMIN BANA PARA YATIRMAYACAĞINI BİLMEME RAĞMEN BELKİ YATIRMIŞTIR DİYE ATM YE BAKMAYA GİTMİŞTİM VE TABİKİ HESABIMDA HİÇ PARA YOKTU...
ÇIKTIM YOLDA YÜRÜYODUM Bİ TARFTANDA NASIL YAPSAK DİYE DÜŞÜNÜYODUM BİRDEN AYAĞIMA BİŞEY ÇARPTI YER BİR BAKTIM PARA ELİME ALDIM TAM 40 ytl...:eek:

VE HARCI YATIRDIK...

:sigara: " ... AMA 40 YTL AÇIK VARDI "
" ... PARA ELİME ALDIM TAM 40 LİRA... "
hala anlamadım para tamam oldu mu?.. senin açığın ytl cinsinden değil miydi?...:D :D

bu ne ya ben anlamadım acab a kafam guzel ondan mı anlamadım..

missing_' Alıntı:
" düselttim "
:sigara: ne bulduğun parayı bi de kayıp mı ettin yani?.. eeee n'olcek şimdi?... peki arkadaşın ameliyat parası?... böyle olmiycek... sen en iyisi bana bi banka hesap numarası ver!... para yollıycam!...:sigara: :sigara:

benimde başımdan geçen böyle ilginç olaylar war hayat bu tesadüfler üzerine kurulmuş

perteklim' Alıntı:
" düselttim "
:sigara: ne bulduğun parayı bi de kayıp mı ettin yani?.. eeee n'olcek şimdi?... peki arkadaşın ameliyat parası?... böyle olmiycek... sen en iyisi bana bi banka hesap numarası ver!... para yollıycam!...:sigara: :sigara:
BUYRUN BİRDAHA OKUYUN EĞER ANLAMSIYSANIZ ARTIK GENİŞ Bİ ŞEKİLDE YAZACAĞIZ:D

Napalim Kardeş Arkadaş Anlamicam Diye Diretti

Butun Kirk Lira Mi Buldun??
Sakin Bana Iki Yirmilik Halinde Lastige Sarilmislardi Deme???
:d

Hocam yazıda bi yorumda
tesadüf diye bi yer var
ıhıhhhh
tesadüf diye bişey yok
Her Şey YüceYaradanın takdiriyle gerçekleşir...

oluyo bazen boyle tesadufler haklısın bilader

Geri