sistem Bozuk mu Yaw!! Sayın Dark Bi Bakarsan sevinirim.!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SambaRio

4Lq
Reaction score
0
Yaa Abii Su Google Kdar hızlancaz Olayı cıktıqından Beri Devamlı SAyflar Hata Veriyor Mavi Dur Eli Cıkıyor... Devamlı Yapıyor Sadece Bende Yapıyor Sandım Anmcak girdgim Her yerde öle Ve Bir Kaç Arkdasda Bende De OLuyor Dedi..

Nedir Acaba Bu Sorun Bir Acıklama Getirebilirmisiniz..!!

:ter:

Kardeş Yalan Sölemiyorum Ki Ben Burda Sıkıntı Duyduqum Olayları Acıqa Cıkartmlarını İstiyorum..

Doğrusu bu sorun bende de var..Ama hız artmadı desem yalan olur..:)

F5 işinizi görür

aynı anda 2 tane şikayet konusu açmanın anlamı yok ben diğer şikayetini yada önerini burada belirtebilirdin

talep ettiğin açıklama çok tan getirildi
site ile ilgili çalışmalar var bu aralar o yüzden de aksaklıklar olabiliyor(bahsettiğin mavi el ve dur yazısı)

bundan öncekiler de olduğu gibi bu da düzelecektir

mavi eli her gören şikayet konusu açarsa yandık walla o değil bide açıklama getirmek gerekiyo

terteren' Alıntı:
aynı anda 2 tane şikayet konusu açmanın anlamı yok ben diğer şikayetini yada önerini burada belirtebilirdin

talep ettiğin açıklama çok tan getirildi
site ile ilgili çalışmalar var bu aralar o yüzden de aksaklıklar olabiliyor(bahsettiğin mavi el ve dur yazısı)

bundan öncekiler de olduğu gibi bu da düzelecektir

mavi eli her gören şikayet konusu açarsa yandık walla o değil bide açıklama getirmek gerekiyo

Yaw Kardeşimsiz Bana Taktınız mı? Ben Buranın Üyesiysem ve Burda Öneri Şikayet konusu warSa Ben Sorumuda Sorarım Şikayetimide ederim.! Benim Amacım Sadece Merak Ettiqim ve Sıkıntı Duyduqum Bir olaayı Anlamak Nolacak Düzelecek Mi Yada Sorun Bizden deil Mi Bunu ögrenmek istiyordum cvbı mı Aldım ... Her Mavi Eli Görende Buraya konu acabilir!!!!

öneriler şikayetler bölümüne konu açmayı biliyosan duyurular kısmındaki konuları okuyabiliyor olmalısın

bi duyuru yapıldıktan sonra onla ilgili bi şikayet konusu açmak ne kadar mantıklı olabilirki

Koskoca Forumda Arama Yaptım ancak Bulamadım Cvbımı Ve En Mantık lı Yontemin bu oalcaqını Düşündüm..

LütFen konuyu Kapatalım.!!

Duyuru...

Google kadar hızlı bir hackhell hayal edin... Bu çok uzak değil.

Not: P.tesi gününe kadar hackhell da geçici bazı aksaklıklar yaşanabılır. Üyelerimize daha hızlı bir hackhell sunabılmek için sunucularda çalışmalar yaptığımızı bilmenizi isteriz bu zaman zarfında hackhell da yaşanacak yavaslıkları, sayfa acılma sorunlarını, database hatalarını üyelerimizin sineye çekicegini ümid eder iyi forumlar dileriz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri