Site çözünürlüğü hakkında cok acil yardım

amakusu

New member
Reaction score
0
s.a. arkadaslar bir site kurudm site adını vermek sakıncalı oldugunu bılıyorum ama forum yada gelır getıren bı sıte olmadığı için bi mahsur görmuyorum ama hata yaptıysam sımdıden mazur görün ama derdımı anlatabılmem ıcın sart dıe dusunuyorum
site adı www.sevimyigci.com
sorunum anasayfada cözunurluk sorunu mesela en ustte yazdıgı cozunurlukte en ııyı gosterıyo ama atıyorum 800x600da berbat otesı bunu nasıl sabıtleyebılırım yardımcı olursanız sevınırım cok ama cok acıl lazım

dostum bunun tek nedeni, berbat web tasarım programlarıyla yapılmış olmasıdır.
tek bir tablodan oluşsaydı sorun tablo genişliği 100% (ekranın tamamı) yerine 1280px olarak tanımlanmış
diyecektir.Ama gördüğüm kadarıyla site programla yapılmış ve kodlar çok iç içe.neyin ne olduğu belli değil :)
samimi şekilde söylemek gerekirse sen bu siteyi baştan yap.ayrıca html scriptlere bakıp güzel bir tasarım üstünde kendine göre
değişiklikler yapabilirsin

kardesım cok ıc acıcısın saolasın ama benım oadar vaktım yok bu gece yapmam gerekıyor bı el atarasn sevınırım

yardım edecek bı allahın kulu yok mu

kurda sormuslar senın ensen nie kalın die oda demıskı kendı ısımı kendım yaptıgım ıçın
demem oki yaptım sizinde olmayan yardımlarınız ıcın tsk ederım

bu hatayla karsılasan arkadaslar ıcın anlatıyorum yenı bı sayfa acın ve sayfa genıslıgınde katman olusturun sorunlu olan sayfayı orayı tasıyın durum duzelıyo

bu arada sıte berbat dıyenlen arkadasım ıcın dıyorum taleb o sekılde musterı onu ıstedı onu yaptım...

Geri