Site ismi tescili.... Bilgisi Olanlar

3dblade

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaslar:

Uzun zamandır hackhell e takılıyorum cok az cevap yazsam da cok okuyorum ılk olarak forumlardakı durust ve yardımseverlıgınıze tesekkur ederım...

BEnım sormak ıstedıgım ;

Uzerınde calısmıs oldugum web sıtem yakın zaman ıcerısınde yayınına baslayacak genıs kapsamlı bır sıte tasarımı ve calısması soz konusu... Bu sıte arkadaslık sıtesı olacagı ıcın ne gıbı sorunlarla karsılasabılırım veya patentını almak ıstersem sıte ısmının veya tescıllettırmem gereken notere gıtmem gereken yer varmı konu varmı ?

Sıte tabıkı adı ıle sanı ıle bana aıt fakat bu ısmı baskası kullansın ıstemıyorum net org vs.vs. seklınde he dıceksınız kı net ını de org unu da satın al evet buda mantıklı ama bu yetersız kalır bence ... bılgısı olanlar lutfen paylassın saygılar...

dostum bildiğim kadarıyla sen istediğin kadar tescil falanda ettirsen diğer uzantılarla almalarını engelleyemiyosun

Hocam ellerıne saglık alan adı tescılı hakkında cok bılgı edındım ama benım ıstedıklerım bunların arasında degıl maalesef.. ben zaten bır alan adı aldım yanı www.ornektir.com gıbı bır alan adı satın aldım :) benım kastetmek ıstedıgım olay su ozur dılerım net olarak anlatamadım....

Sımdı benım xxx.com sıte adı satın almıslıgım var 1 ay oncesıne evet bır alanım ve alan adım var .... Bu sıteyı basksa sekılde tescıllemem gereklımı Patentalmam gereklımı cocacola gıbı ısım hakkı almam gereklımı vs.vs.

valla o tarz birşey duymadım ben noter tasdiki v.s olayları net uzerınde geçerlimi bilmiyorum =) bir nebze katkım bulunabilir diye düşünmüştüm

Geri