..::Sitede Online Kalma Süreleri Açıldı::..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
Çoğu kişinin isteği üzerine sitede uyelerin online olma süreleri biraz önce aktif hale getirildi.. Bundan sonra Hackhell'de kimin nekadar zamanını harcadıgını toplamda nekadar online kaldıgını hepberaber görücez ;) iyi forumlar....

Not: Valla hala bende 1 sn'yeden daha az yazıyo ama umarım calısıyordur bu alet :p

Abi Bunu Soyle Yapsan Olabilir Mi Kisi Forumu Gezdigi Zaman Online Suresi Artsa Yoksa Sadece Anasayfada Bekletir Suresi Artar Tabi Sadece Bi Oneri

valla eline saglık çok ii olduuuu

zaten forumda 5 dk işlem yapmayan uyeler otomatık olarak logoff oluyor o yuzden forumda aktıf dolasmayan uyeler 5 dk dan sonra onlıne surelerıne ek olmayacaktır...

Sorunlu yapamadım sanırım baksana hala 1 sn dıyo bu :p

nerde yazıyor bunlar avatarların altında bulamaım ben

Sevencloves' Alıntı:
olması gereken birşeydi bence
bakinn arkadasta 3saniyeee diyorr ama bizim 1 saniye

ula simdide dakikaa olduu dark kandirmasana la bizi napiyon seenn oralardaa :D

Dark bence bu sorunlu bir dakikadan az kaldınmı sitede atıyor yanılmıyorsam ::) süreyi daha uzun tutmak lazım

harbı bunun pili bitmiş a.q çalışmıyor :p durun ben bıraz daha ugrasayım olmadı sanırım :)

arkadaşlar sanırım çalışmıyor bu counter yaaa baksanıza herkesin online süresi 1dk. altında :D

arkadaslar sızı azımlendırsın diye hep böyle 1 dakıkadan daha az yazıcak orda :p belkı gordukce gaza gelırsınızde daha cok online durursunuz diye :D

onlıne suresını sadece ambiance skınıne edıtlemıstım belkı herkes farklı skın kullandıgı ıcın sure artmıyordur dedım o yuzden kaldırdım ama ondan degıl sanırım :)

abi beş dakkadır açık hala bir dakika diyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri