Siteden 7 gün uzaklaştırma kararı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

One Kedisi

Banned
Reaction score
0
Azönce aşağıdaki paylaşımı adult 18+ videolar bölümüne yaptım ve 7 gün süreyle siteden uzaklaştırıldım. Moderatör arkadaşlardan biri işgüzarlık yaptı herhalde... Konuyu aynen buraya yapıştırıyorum. Bakın bir reklam varmı;
.................

burası adult deil arkadasım...konunu git adultta aç bu ne ya..

küfür her sartta yasak olmamalı varya...

kardeş konu güzel ama konu moderatörleride kimseyi sebebsiz yere banlamaz Hackhell Türkiyenin en büyük forum sitesi...Haksızlık yapılcağını düşünmüyorum...

Uygun bölümde böyle bir paylaşım yaptığın için uzaklaştırıldığını şahsen düşünmüyorum
mutlaka başka bir nedeni olmalı yöneticilere özel mesaj atsaydın konu açmak yerine daha uygun olurdu görüşündeyim.

Uygun bölümde böyle bir paylaşım yaptığın için uzaklaştırıldığını şahsen düşünmüyorum
mutlaka başka bir nedeni olmalı yöneticilere özel mesaj atsaydın konu açmak yerine daha uygun olurdu görüşündeyim.

Dostum uygun bölümde açtım, sorun o değil. Siteye ücretsiz üye olabiliyorsunuz üyelik işlemi de çok kolay dediğim için banladı beni. Bunda ne sakınca olabilir? Reklam yapmadım.

Video sitesinin 18+ bölümündeki videoları sadece üyeler görebildiği için konuya not düştüm. Ben oraya not düşmeseydim link'e tıklayan üyeler "lütfen siteye üye olunuz" mesajıyla karşılaşacaklardı.

Burada benim reklam amacıyla yaptığım bir aksiyon yok.

Birazdan 18+ moderatörlerine mesaj atıcam, tavsiyen için teşekkür ederim. Buraya dönüp durumu bildiririm.

Seni ancak admin veya s.modlar banlayabilirler diye biliyorum
seni kim banladıysa özel mesaj atarak nedenini açıkça öğrenebilirsin
eğer dediğin nedenden ötürü ise belki düzeltilebilir.

sen bu konuyu kandil günü felan mı açtın belki o yüzden banlanmış olabilirsin yada cuma günü felan :D

Webmaster forumda 50 mesajı olmayan kullanıcıların özel mesaj atma yetkilerini kısıtlamıştır.

...mesajıyla karşılaşıyorum,

Türkiye'nin en büyük forum sitesinde moderatörün biri beni (kafasına göre) reklam yaptı diye banlıyor, şikayetimi dile getiriyorum, başka bir moderatör de git şikayetini 18+ bölümünde yap diyor. 18+ bölümünde şikayet bölümü yok arkadaşım!.. Forumun genel şikayet kutusu burası. Ben de doğal olarak buraya konu açıyorum.

Benim paylaşımlarım 18+ bölümünden ibaret değil onu da hatırlatmak isterim.

1.si actıgın konu tıkLa izLe... böLüm kuraLLarını okursan yasak oLdunu anLarsın...
2.si burda resimLere nick@hackheLl koymussun paylastıgın konuda bu yoktu?.. neyse bu o kadar önemLi deiL..
3.sü rekLam diyorsun site ücretsiz diyorsun fakat; forum siteLeride ücretsiz o zaman herkes geLsin böLüme rekLamını yapsın gitsin oLur mu böyLe şey...

rekLam caps:

acıkLama yeterLidir sanırım?

Webmaster forumda 50 mesajı olmayan kullanıcıların özel mesaj atma yetkilerini kısıtlamıştır.

...mesajıyla karşılaşıyorum,

Türkiye'nin en büyük forum sitesinde moderatörün biri beni (kafasına göre) reklam yaptı diye banlıyor, şikayetimi dile getiriyorum, başka bir moderatör de git şikayetini 18+ bölümünde yap diyor. 18+ bölümünde şikayet bölümü yok arkadaşım!.. Forumun genel şikayet kutusu burası. Ben de doğal olarak buraya konu açıyorum.

Benim paylaşımlarım 18+ bölümünden ibaret değil onu da hatırlatmak isterim.

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=450528 işte şikayet ihbar basLıgı =) sen ciddi ciddi bunları görmemişsin...

bu forumda kimse kafasına göre banlanmıyor

Neyse yaa gördünmü bak mantıklı bir açıklaması varmış ama yinede 7 gün fazla bir indirim belki yapabilirler bölüm
kurallarını okumadığın açık sende okumadığını kabul edersen birde istemeden de olsa reklam yaptığını kabul edersen
ve bu senin ilk banlanman ise (kendimi bir anda ceza hukuku avukatı gibi hissettim) belki bir indirim olur cezanda hadi kal sağlıcakla.

reklam yaptığını düşünerek 7 gün süreyle ben banladım
tekrarlarsan sınırsız banalanacaksın... clon üyeliğin sınırsız banlı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri