Siteme resim yükleme kou lazım YARDIm

solucanman

New member
Reaction score
0
Selam arkadaşlar siteme teşhis ölümüne müşteri adayları bilgilerini doldurp gönder yapıyorlar ama görüntüleride lazımresimlerini nasıl yükletebiliriz hazır kodu olan arkadaşlar yardım.Şimdiden teşekkür

kullandıgınız kodlama dili nedir eger asp ise fso veya herhengi bi upload bileşeni ile gayet kolay olrak halledilir

Şimdiden ilginiz için teşekkurler kodlama dili asp fakat ben ufak tefek düzeltmeleri ftp den dosya indirip ekleyip tekrar yukluyorum :) biraz amatörce ama bir çok işimi bu yolla hallettim burda verdiğim linkte ftp den html olarak dosyayı alıp müşterilerin bilgilerini girdiği yerin gönder butonunun üstüne uygun bi yere kodu eklesen olurmu gelen mailede fotoda eklenirmi yoksa başka ayarlar gerekiyormu izahatli bir kod beraberinde gelse kendim halledebilirim sanırım teşekkurler http://kulisestetik.com/teshis.asp link bu

xtramahios Arkadaş verdiğin dosyayı aldım yalnız iki sorum olacak

1.index.php ve yokle.php dosyasının ikisidemi yuklenecek ayrıce ftp de hangi dizine koycam dosyaları
2. verdiğin index.php benim php ile isim çakışır ayrıca içine mail adresi yerleştireceğim bişeyler :( :(

lutfen detaylı izahatta bulunursan inan çok yardımcı olmuş olacaksın

Geri