Siteniz Hit Akınına Uğrucak Hit Haydi İçeri

voseux

Banned
Reaction score
0
Öncelikel şunu söyleyim daha önce verildiyse afbuyurun

Evet arkadaşlar linkini verdiğim siteye üy eoluyorsunuz size bir referasn veriyor kendi ıdniz üzerindenbu referasnsı diğer kişilere gönderiyorsunuz eyer onlarda üye olursa kredi kazanıyorsunuz ve bu kazandığınız krediler size yani sitenize hit olarak geri dönüyor böylelikel hem siz hemde onlar kazanıyor bende kendi ıdmle kendi kayırt olduğum adresi sizlere göndereyirom.umarım hoşunuza gider daha mnce verildiysede afbuyurun tekrar

1.gif

http://www.hit-al.com/

link bu seferlik editliyorum arkadaşım,kendi refer linkini içeren bir adres veremezsin forum kuralları çerçevesinde bu yasaktır

react0r' Alıntı:
link bu seferlik editliyorum arkadaşım,kendi refer linkini içeren bir adres veremezsin forum kuralları çerçevesinde bu yasaktır

Forum kuralalrı derken bana bu konudaki forum kuralını gösterebilirmisin

yanlış anlama sakın diğer üyeler tarafınfan anlaşılması açısından

gösterdiğin adrede referasla ilgili birşey göremiyorum aam neyse siz devamedin

Ben senden önce verdim konuyu kardeşim. Sağolasın.

sakın yanlış anlamyın referans verdiğimi üsteki mesajdada belirritm aamcım referasn kaznamazk değildi paylaşamkdı zaten refarasn vermemki aamç örnek teşkil etmesiydi referasn verdim diyerek aslında referans olmadanda kayıt olabilrsiniz anlamında söylemişdimama yanlış analaşıldı sanırm .konnu daha önce verdildini bilmiyodum enyse tşkler :)

banlaancakdır yazmışsınız banlayın ozman adalet yerini bulsun

Geri