Siteye Nasıl REsim Koyuluor

• Konbuyu başlatan B & Y
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

B & Y

Guest
Arkadaşlar siteye nasıl REsim koyabilirim Karikatür Felan yüklicektim siteye Yardım edermisiniz Şimdiden TeşekkürLer

www.tinypic.com a giriorsun resimleri teker teker upload ediorsun verilen kodu konu veya msjına yapıştırıorsun resim karşına çıkıo

ayrıca böle sorunların olduğunda yeni baslayanlar yardım bölümüne açmalısın buraya deil...

BasıcLıfe K.baqma Yeniyim sitenin raconunu Tam kavrayamadım Bilgi için SAqol :)

www.tinypic.com dan resmi upload ediyon
orda en son img yazan yazıyı kopyalıyon konu açıyon konunun içine kopyalıyon bukadar :=)

o verilen siteye giriyorsun gözat dan istediğin fotoyu buluyorsun sonra upload diyorsun orada basında ve sonunda IMG yazanı kopyalayıp açacagın konuya yapıştırıyorsun işte bu kadar:)

bi teşekkür yeter:D

teşekkür ederim Tabikide 1. Upload ediorum Tmm 2. img Nerde yazıor 3. 7-8 resim koyucam Gözattan ardı ardınamı yapıcam Lütfen Ayrıntılı Anlatırmısınız :D

saqolasın BasıcLife Cok makbule Geçer.

erdals Kardeş Sana teşekkür edicemde Yanda yazmıyor BasıcLifedede yazmıyor :D

az bekle bitio ayrıntılı bir şekilde resimlerle anlatıorum

evet her resim için ayrı ayrı upload yapacaksın IMG yazan yerde upload yaptıktan sona 3-5 satırlık bi yerde var gözünün önünde eemin ol bak bütün site sana seferber olduk öğren die ama insallah acacagın konu kayda değer bişidir

buyur kardeşim;

siteye gir

10hsqxy.jpg

gözata tıkla ve resmi seç tamama tıkla (masa üstüne gülmeyin ha :) )

f1a4xw.jpg

tags bölümüne istediğin bşi yazabilirsin bi anlamı yok

2ewekhl.jpg

site resmi yüklücek bekle

2n6ypu1.jpg

sitenin verdiği kodu kopyala

rk7bk7.jpg

ve kopyaladığın kodu konu veya msjına yapıştır

33vyhag.jpg

bu şekilde resimleri teker teker yükleyebilirsin....

REsimli anlatım Yapıyor BasicLife SAqolasın genede TEşekkür Ettim BasicLifeyi Bekliorum Adam o Kdr Emek Veriyor demi Ama :D

BasicLife ALLAH senden Razı olsun Yordum ama SAqol hemen yapıyorum tek tek

hade görelim su meshur karikaturlerini dikkat et daha önceden verilmiş oolmasın arama motorunu kullan dicem ama onun için de resimli anlatım yapamayız heralde:D

sorun deil sen yeterki paylaş hackhell için bşiler yap biz herzaman yardımcı oluruz

sen yerterki uras arama motoru içinde ben anlatım yaparım ;-/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri