Siyah Noktalarım Geçmiyor!

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0

n37kud.jpg

Siyah noktalarım geçmiyor!

Şimdi onlardan kurtulma zamanı!

Yulaf ezmesi, cildin derinlemesine temizlenmesi ve siyah noktaların yok edilmesini sağlayan bir maskedir. Bu maske ayrıca cildin içinde dolaşan pislikleri temizleyip, cildin fazla yağlanmasını da engeller. Bu nedenle kuru ciltli kişiler tarafından pek fazla kullanılmamalıdır.

Yulaf ezmesi maskesinin yapımı son derece basittir. Pişirdiğiniz yulafları süzdükten sonra, bunları geniş bir kabın içinde bir kaç dakika ezin. Hazırladığınız bu yulaf ezmesini yüzünüze sürdükten sonra 15 dakika kadar bekleyin. Daha sonra yüzünüzü ılık suyla temizleyin. Bu maskeyi vücudunuza da uygulayarak, şaşırtıcı sonuca ulaşabilirisiniz.

Kaynak

Baharın ve yazın gelmeye başlamasıyla herkes ister istemez biraz daha açılıp saçılmaya başlayacak yani kışın giydiğimiz kalın kazakların ve montların yerini ince tişörtler ve bodyler , şortlar alıcak ve ister istemez fazla kilolar istenmeyen tüyler ve siyah noktalar daha da görünür bir hal alıcak bu nedenle şimdiden önlem almak yaza bir iki ay varken daha iyi bir vücut , estetik ve güzellik adına uygun bir adım olur diye düşünüyorum çünkü yazın havuz başında siyah noktaları , kılları , aşırı kilolarıyla bir insanın partner şansının oldukça düşeceği su götürmez bir gerçektir yaz akşamlarında sahilde tek başınıza yürümek istemiyorsanız şimdiden önleminizi alın derim haa yalnızım çokta mutluyum gibi sadece kendinizi kandıracağınız cümlelerde kurmayın biliyorum ki gitar ve ateş eşliğinde bir grubun içinde hafif çakır keyf olmak isteyeceksiniz herkese iyi bakımlar dilerim : )

bırakın sizi seven noktacıklarla sevsin yawwwww:):):):):):):)

Geri