Fatih Hoca
Banned
- Reaction score
- 0
Siyaset & Politika bölümünde tartışamıyoruz, tartışmaktan çok kavga etmek-küfür etmekle meşgulüz, böyle olunca da hiç bir fayda sağlamıyor kimseye, millet birbirinin gözünü nasıl oyarımın derdinde beyler, sıkıştığımız vakit hakaret ediyoruz, ikili diyaloğa giriyoruz, başlıklarla alakasız şeylerden bağlantı kuruyoruz. Bu bir olur iki olur arkadaş yaa.
Serbest kürsü var bitane ama akıllara zarar, adı serbest kürsü ya ? Millet serbest serbest savuruyor kardeşim, saldım çayıra mevlam kayıra. Böyle tartışma ortamı mı olur ?
Birbimize karşı saygılı olmayı ne zaman öğreneceğiz ?
Şucu bucu diye nitelendirmeyi çok seviyoruz, adamı asmadığımız kalıyor, adamı görsek bir kaşık suda boğacağız, o derece yani.
Biz kimin evladıyız ?
Gözümüzü oyacak kadar ne yaptık ki birbirimize ???
Böyle bir bölüm böyle olacaksa olmasın daha iyi, yemin ederim ki sıkıldım artık ya şu düşmanca ortamdan, hakaretten, saygısızlıktan, seviyesizlikten !!!
Tartışamıyoruz, tartışmayı bilmiyoruz. Yapamadığımız birşeyi de doğal olarak elimize yüzümüze bulaştırıyoruz.
O bölümden canı yanmayan, şikayetçi olmayan varsa beri gelsin.
Sonuç olarak; Tartışmayı öğrenene kadar, akıllanana kadar 'Kapatılmalı'
Fikirlerinizi alalım.
Serbest kürsü var bitane ama akıllara zarar, adı serbest kürsü ya ? Millet serbest serbest savuruyor kardeşim, saldım çayıra mevlam kayıra. Böyle tartışma ortamı mı olur ?
Birbimize karşı saygılı olmayı ne zaman öğreneceğiz ?
Şucu bucu diye nitelendirmeyi çok seviyoruz, adamı asmadığımız kalıyor, adamı görsek bir kaşık suda boğacağız, o derece yani.
Biz kimin evladıyız ?
Gözümüzü oyacak kadar ne yaptık ki birbirimize ???
Böyle bir bölüm böyle olacaksa olmasın daha iyi, yemin ederim ki sıkıldım artık ya şu düşmanca ortamdan, hakaretten, saygısızlıktan, seviyesizlikten !!!
Tartışamıyoruz, tartışmayı bilmiyoruz. Yapamadığımız birşeyi de doğal olarak elimize yüzümüze bulaştırıyoruz.
O bölümden canı yanmayan, şikayetçi olmayan varsa beri gelsin.
Sonuç olarak; Tartışmayı öğrenene kadar, akıllanana kadar 'Kapatılmalı'
Fikirlerinizi alalım.