Siyaset ve Politika Bölümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Albayrak

Can Feda
Reaction score
0
Bölümde açılan konuların ana sayfaya yansıtılmaması siyaset ve politika bölümünün kontrolüni azaltmıştır.

Anasayfa da görülen konu siyaset ve politika bölümüne girmeyen modlar tarafından da görülüp yanlışlar düzeltilebiliyordu.

Bölüm modlarının da yeterince ilgili olmadıkları düşüncesindeyim.

Ülkemizin geleceğine yön verebilen konuların emin ellere teslim edilmesi en doğrusu olacaktır.

Düşüncesiz toplumlar fazla yaşayamazlar.

Teşekkür ederim.

bu uygulama yönetim bölümünde tartısıldı ve cogunluk cıkmasın dedi

keyfi bir uygulama degildir demokratik bir kararla alındı.

ayrıca ilgilenilmiyo eleştirisine katılmıyorum suan için gayet iyi ilgileniliyor ha daha fazla ilgilensek daha güzel olmaz mı tabiki olur ama bizimde vakitlerimiz kısıtlı elimizden gelenin en iyisini yapmaya calısıyoruz

yani öneriniz mantıklı ama yeni tartısılmıs ve ortak alınmıs bir karar o yüzden şimdilik böyle kalması iyi

bu uygulama yönetim bölümünde tartısıldı ve cogunluk cıkmasın dedi

keyfi bir uygulama degildir demokratik bir kararla alındı.

ayrıca ilgilenilmiyo eleştirisine katılmıyorum suan için gayet iyi ilgileniliyor ha daha fazla ilgilensek daha güzel olmaz mı tabiki olur ama bizimde vakitlerimiz kısıtlı elimizden gelenin en iyisini yapmaya calısıyoruz

yani öneriniz mantıklı ama yeni tartısılmıs ve ortak alınmıs bir karar o yüzden şimdilik böyle kalması iyi

Haberim yoktu. Teşekkür ederim.

İlgilenilmiyor eleştirisine katılmalısınız. Çünkü şu an siyasi anketler bölümüne baktığınızı sanmıyorum.

Tabi ki zamanınız kısıtlı olabilir. Ben sadece takviye yapılmasını önerdim. (takiye değil takviye aman yanlış olmasın :)

Bu şekilde fazla yaşamaz diye ömgörüde bulunmakta isterim ayrıca..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri