siz olsanız ne alırdınız.??? help

dmTNT

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar.Bu pazar allah izin verirse araba almayı düşünüyorum.:durdurun.İşin gerçeği arabalardanda okadar anlamam.15milyar liralık bir araba düşünüyorum.Araba konusunda bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.Benim düşündüğüm modeller peugeot
opel astra vecra felan.siz olsanız ne alırdınız.Bu iş olursa ilk arabam olacak :aşk

fiyatını bilmiyorum ama peugeot 406 nın tek kapı modeli var çok hoşuma gitti geçen gün gördüm tavsiye ederim.bmwlerden hoşlanırsan çok güzel bmw çeşitleri bulabilirsin.Hemen almanı tavsiye etmem önce iyice araştır.kendin beyendikten sonra hemen alma sakın arabadan iyi anlayan biriyle mutlaka tekrar bakmaya git imkanın olursa test sürüşüne çık iyi bi pazarlığıda unutma... hadi hayırlısı alırsan bizide bilgilendir...

2000 model Astra CD kullanıyorum cok memnunum tavsiye ederim...4 cam otomatik,abs,sürücü yolcu yan air bag,yol bilgisayarı,105 hp,yükseklik ayarlanabilir farlar,sis farı, elektrik kontrollü yan yan dikiz aynaları,kilma,direksiyondan kumandalı müzik sistemi aklıma ilk gelen STANDART özellikleri

bulabilirsen şöyle temizinden bir astra iyidir derim.honda civic veya toyota corolla alsan kesinlikle pişman olmazsın.ama ikinci elde çok dikkat etmelisin.peugeot 206 alacaksan modası geçik bi araba her yerde var kızılay dağıtmış gibi.biraz daha üzerine ekleyebilirsen temizinden bir accent era alabilirsin onlarda çok güzel ve türkiye için ideal deyebilirim. aman sen gözünü açık tutta, piyasa çakal dolu biliyosun.

bizde 15 milyara hundai accent 2004 model mpi aldık gayette iyi sessiz az yakıyo akıl vermiş gibii olmasında ben asıl opel vectra almayı istiyodum çok şeksi araba BENCE......

corsa 1 7 cdtı bence en ideali yakıtı fena az kullanışlı hemde tek kapı janjan için ideal )) üstüne para kalır bide tesisat yaparsın

Bence Bende Dizel 1.7 Corsa Al Derim Kullanmadım Ama Çok KaçaN Az Yakan Bir Arabaymış..

bnce peugeot 206nın xs modelleri olabilir fiat albeanın olabilir honda civic olabilir bnce 15 milyar verdikten sonra 2000 model üstü araba al derim ama bu zamanda alma çünkü 2.e l piyasası batık!!

Birader git bir dolaş bak bakalım hangisine kanın kaynadı
Ondan sonra beğendiğin marka ve modellerden seçmene yardım ederiz:victory
Asıl olan öncelikle içine sinmesi, beğenmen gerisi kolay.O zaman akıl veririz elimizden geldiğince

Dostum 15 Bin TL'ye Bence Git 97-98-99 Model Bi Volkswagen Passat Al Emin ol Pişman Olmazsın

kardeş alman arabası alda hangisi olursa olsun :) hepsi taş gibi.benim tavsiyem 4 kasa golf ler.bende 98 opel astra var.seneye golf almayı düşünüyorum.modifiye açısındanda çok yakışıyor golfe.

Honda Civic üstad Tek Geçerim Harbi Araba

arkadaşım marka veya model versen böyle seçenek baya fazla bir de bu aralar kriz derdine baya seçeneklerde çogalma oldu o fiyata

kardeş istersen pm at istanbuldaysan abim hyundai tuna da çalışıyor ikinci ellerden bakınalım sana bişiler.

olmadı arabadan anlarız tavsiye ettirelim.

Alırsın ford olursun lord diye iğrenç bi espri yapmıycam:D Valla kardeş gönlünde ne yatıyosa onu al ama BMW 3 serilerine bakabilirsin.Yada 97 98 model passatlara bak.O parayı forda yatırma derim.Çok daha güsel gösterişli arabalar var.tabi para senin kararda senin.Şimdiden hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin;)

Geri