Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rusya dan başka devlet çıkarmıcak göreceksiniz
ee tabi savaşta esir aldığımız rus kızları nı ne yapıcas hangi alanlarda kullanacak bizim milletimiz bilemiyorum
Şıklarda yok Ama Bence Çin başlatır. Onun haricinde ABD 5 kuruşluk çıkar için nereye olsa savaş açar. 3. 5.Dünya savaşıymış onlara farketmez (Beyinsiz Yankiler)
iranda çıkcak bence Amerika saldıracak irana (sözde sila yaptıkları için) soona da Avrupa ülkeleri katılcak. Daha soona AB parçalanıcak. biz girersek boşuna girmiş olcaz... Ayrıca savaş Türkiye'ye ve Orta Asya'ya da yayılacak. Avrupaya feodalite geri döncek. Son cümle çok saçma ama öncesini ii yazdım
öyle bir gün gelecekki hiç beklenmeyen bir ülkeden bir ateş fırtınası cıkacak...orta doguyu kasıp kavuracak...Dünyanın en büyük alametlerinden birisi olacak !
Herkesin Resminin Altinda Yildizlar Var Bunlar Neden Bende Oluşmuyor Bunula Ilgili Yardimci Olucak Kimse Varmi Ben Hackhell Forum Sitesini çok Beğendim Kana Kan Bi Forum Cu Olmak Istiyorum üstelik Bu Katildiğim Ve Beğendiğim Ilk Forum Sietsi Lütfen Bana Yardimci Olunuz.