sizce aslan mı güçlü kaplan mı ?

The URL contained a malformed video ID Uyarısını Verıyor ...

emeğin ve paylaşımın için teşekkürler..kaplana ne dayanırki yahu:) kendinden kaç kat büyük hayvanlara saldırdığı videolarıda izlemiştim..asil hayvan ama allah uzak etsin ne diyim:)

hehehehe paylasım için saol

kaplan :]]]

qzon6a.jpg

sibirya kaplanı olmasına gerek yok iyi gelişmis kaplanda aslanı yere serer çünkü cüsse hemen hemen aynı ama cwiklik ise o kaplanda ;) elini iyi kullanan kafayı alır ;) ktılıyorum .........

Aslan İŞe Yaramaz...gs Dan Ddolayi Sevmİyorum....aslanlari......en BÜyÜk FenerbahÇe...buda DeĞİŞİk Bİr BakiŞ AÇisi Tabİ....

aslan daha güçlü diyenler bi araştırın iki hayvanın özelliklerini.kaplan daha cesur,daha yırtıcı,daha çevik,daha cüsseli,daha uzun,pençesi daha büyük,diğer hiçbir yırtıcı hayvandan kaçmaz.bu özelliklere göre aslan nasıl daha güçlü olur.........

Aslan İŞe Yaramaz...gs Dan Ddolayi Sevmİyorum....aslanlari......en BÜyÜk FenerbahÇe...buda DeĞİŞİk Bİr BakiŞ AÇisi Tabİ....

işte aLaka ßudur..teßrik ederim kardeşim seni çok güzeL ßağdaştırdın iki oLayı.. :goz:

KapLan cesur ve süratLı hayvandır..asLanda ßi okadar güçlüdür..

arkadaşlar yeryuzunde aslanı yenebilecek hiç bir canlı yoktur insanlar dahil teknoloji gelisene kadar tabi. cunku aslanlar kusursuz bir savascıdırlar aynı zamanda cok zekiler surekli belgesel izleyen ve arastıran biri olarak yazıyorum. yeryuzunde dusmanı olmayan tek hayvandır ( erkek ) aslan

Kralın Karizmayı Çizmeyin=)2 Kaplanla Cebelleşio=)

arkadaşlar siz işi bilmiyosunuz bir fili tek başına tahtalı köye yollayan aslanlar var bu videolardaki aslanlar kavga konuşunda tecrübesiz tecrübeli aslanın yelesi bi kere siyah olur ve o aslanlar karşısına dinazor koysan yinede saldırır hiçbir şekilde tereddüt etmez kaplanlar kavga konusunda pek bişey bilmezler nedeni ise bir kaplan hayatı boyunca yemek için yaşar sadece avlanır ama aslanlar için durum farklı aslanlar sürü halinde yaşar sürüde sürüyü dış tehlikelerden korumak için kavgacı aslanlar vardır bu aslanlar erkek olur ve gün geçtikçe kavga konusunda profosyonelleşir sürüde avlanmaz tek işi kavga etmektir av işini dişi aslanlar yapar çünkü erkek aslanın yelesi olduğundan avlara yaklaştığında hemen fark edilir kamufle edemez kendini burda yorum yazanların çoğu bu konuda hiçbişey bilmeyip sırf galatasarayı karalamak adına atıp tutanlardan ibaret hayatları yalan olduğundan yazdıklarıda muhtemelen yalandır inanmayın önce tamamen araştırın kimseye boşu boşuna kral lakabı verilmez

arkadaşlar bu videolara göre hangisi yener yapmayın.bunlar oyun oynuyo.size kavga gibi geliyo.

iş ciddi değil yani:D

Geri