sizce bi kız ben çirkinim dermi

sizce bi kız ben çirkinim dermi

• bence der usta

Kullanılan: 54 45.0%
  • hiç biri demez

Kullanılan: 41 34.2%
  • sevgilisi varsa der

Kullanılan: 15 12.5%
  • yorum yok

Kullanılan: 10 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    120
Vallahı Pasham yas 25 ama daha ben çirkinim dıyen kız gormedım :)
Kımsede gormemıstır :D
Anca kız kızı cekıstırıken bırbırlerıne cırkın derler :p

bence der ama türk sinemasında der sonrada bi güzellik merkezine gidip güzelleşir ve hoşlandığı erkeğe çektirir...

GüzeL oLduğunu söyLetmek için ben çirkinim der ancak :D

Kadın- Hayatım çok çirkinim ben yaa :(
Erkek- OLur mu öyLe şey hayatım hayatımda gördüğüm en güzeL şeysin :aşk ( peh peh yaLana bak :D )

Hoşlandığı bir erkeğin kendi hakkında düşüncesini öğrenmek için der. '' Sence ben çirkin miyim?'' falan sorunuzun cevabı bence bu.

karşısındakinden "hayır sen güzelsin" demesini yada onu nasıl gördüğünü öğrenmek için der !!!

Bana gelip ben çok mu çirkinim diyen o kadar güzel kızlar tanıyorumki, bazen onları anlamak imkansız oluyor.
Özelliklede bir erkeği kıskanıyorlarsa bu lafı daha çok duyuyorsunuz. Ya kendinde bir kusur ararlar yada erkegin hoşlandığı kızı yerden yere vururlar

Tersini söyletmek için diolar =)

ben diom valla çirkinim die =) ama güzelsin kelimesni duymak için deil :hadiordan

Bence her kız kendini dev aynasında görür ve dünyanın en güzel kızı benim der:sigara:

Her kim olursa olsun aynanın karşına geçtiği zaman ben çirkinim demez. Her insan aynanın karşısında kendini güzel veya yakışıklı görür. Aksini idda etmek yanlış olur çünkü kendini beğenmeyen insan başkalrını asla beğenmez.
ben çirkinim diyen bir kızlada karşılaşmadım. Bende ne buluyorsun filan dedikleri oluyor ama çirkin lafı hiç duymadım.Duyarsamda şu kanaate varırım. Kendine olan güveni kaybolmaya başlamış demektir. Psikolojik olarak sıkıntıları vardır. Ve acil olarak müdehale edilmezse çok yanlış şeyler yapabilir.

bence der hele hele baska insanlarin arasinda oda senden o an bir cevap bekler oda yok sen cok güzelsin güzelim dersin, kizinda hosuna gider

ben lisedeyken arka sıram da iki tane kız oturuyodu biri çok güzeldi biri de çirkin. konuşmalrını duymuştum. çirkin olan(güneş) güzel olana (munise) dedi ki: "Munise ben güzel miyim"? Munise de: güzelsin tabi canım yaa" dedi. sonra güneş ağlayarak gitti ordan "hep kandırıyosun beni çocuklar niye hiç bana bakmıyooo" diye ağlamıştı. güleyim üzeliyim mi annamadım yaa

Geri