Sizce Fatih Terim Milli Takımımıza veda etmeli mi?

Sizce Fatih Terim Milli Takımı bırakmalı mı?

• Evet, bırakmalı

Kullanılan: 24 31.2%
  • Hayır, bırakmamalı

Kullanılan: 53 68.8%

• Kullanılan toplam oy
    77
  • Anket kapatılmış .
bence bırakıp başka bir kulübe gidip devam etmeli
fatih terime teşekkürler

ßence Fazla Zorlamanın Alemi yok.. ßir ßülent Uygun.. Abdullah Avcı..Ertugrul SaqLam Tolunay KafKas qibi Genç Teknik Adamların Geçmesi qerek..ßu Takımda.. [ ÜMİT KARAN-YILDIRAY-HALİL-MEHMET TOPUZ] qibi Futbolcuların Olmaması Fatih Terim'e ßaqLı Yani ßuraya Kadar Getirsede ßu Adam ŞaŞırmış ßenje.. O qetirmedi.! Milli Takım Getirdi.! Hepsi YürekleriyLe oynadı. Hepsine Teşekkürler..!

daha ıyısını buluncaya kadar en ıyısı o bu bır gercek kesınlıkle bırakmamalı

bence bırakmalı bizim medya kızına kadar laf yaptı yaşanan üzücü olaylar olmasaydı kalması taraftarıydım ama gitmesi bence en mantıklısı şimdi laf atanlar fatih terime yanlış yaptık başlıklarıyla yazı yazmaya başladılar Örnek Hıncal uluç (ucube)

verdigi emekleri çok güzel bence devam etmeli...
kalitelibi hoca!!

Tekniği Çok Sağlam Fatih Hocamızın.Kesinlikle devam etmeli.Sonuçta futbolcaularımızın büyük emekleri ve yürekleri sayesinde buralara geldik ama unutmayalım ki bir şeyin başı olmadan hiç bir şey yapılmaz.Fatih hoca oyuna hep en doğru zmanalarda müdahale edrek bizi buralara taşıdı.Ftaih Hocaya ve Milli Takımımıza Teşekkürler..

hayır bırakmamali çünkü o oyuncularımızın babası gibi oldu. müthiş bir teknik direktör bnce

Bence bırakmamalı çünkü takım çok genç ve Fatih Terim gibi otoriter ve hırslı bir hocaya ihtiyacı var eğitilmesi gerekiyor daha milli takımın en az beş sene daha milli takımın başında kalması lazım bence

Kesinlikle Bırakmalı..
Terim, Seneler Önce Birlikte Zaferler Yaşadığı Emre Belözoğlu'nu, Emre Aşığı, Rüştüyü, Tümer'i ve Gibilerini Performansa Bakmadan, Duygusal Davranıp Her Turnuvada Milli Takım'a Çağırıyor.. Yeter Artık Bu Adamları Görmek İstemiyorum !!

u-16'dan u-21'ê kadar Her Kademede Çalışmış ve Başarılı olmuş, Milli Takımın Ciğerini Bilen Abdullah Avcı Gelmeli Başa.. Şenol Güneş de Olabilir keza.

Mehmet Demirkol' Alıntı:
Ben Fatih Terim'in Saha Kenarındaki El-Kol-Mimik Hareketlerini Sevmedim
Şenol Güneş'in Senegal Maçında İlhan'ın Attığı Altın Golden Sonraki Çocuksu Sevincini Özledim..

bence devam etmeli ama medya böyle devam ederse bırakmalı. çünkü çok üstüne geliyorlar hemde bütün ailesine laf atacak kadar.o milli takımda olduğu sürüce milli takım her zaman bizi çoşturtu çoşturacakda.

bırakmamalı.bırakırsa italyaya gidip rövanşı almalı

Bence Bırakmalı Son Dakıkada Gelen Gollerle Buralara Geldık Bunda Fatıh Terımın Deıl Futbolcuların Kısısel Yeteneklerınden Kaynaklandı Cok ıyı Motıve Edebılıyor Ama Cok ıyı Teknık Dırektor Deıl

Geri