Sizce Haydar Dümen Posta Gazetesini Bırakırsa Ne Olur?

erdemm

Sarıyerli
Reaction score
0
Evet arkadaşlar günlük 600 bin küsürün üstünde satan Posta gazetesinden Haydar Dümen ayrılsa sizce ne olur? Posta'nın satışları ne kadar düşer. Ben valla hergün özellikle gidip posta alıp haydar dümeni okuyan birisi olarak postanın %50 ye varan bi kayıp yaşayacağını düşünüyorum. Ya siz? :durdurun

abicim ben de neler olabilceğine dair komik biş ivar sanmıştım konuya girerken yorum yazıyorum ama teşekkür etmiyorum darılmaca yok .
dümen amca gidince neler olablceğine dair bi senaryo olsaydı teşekkürüm helaldi de şimdi üzgünüm ...

mesela;

flash flash flash haydar dümen in posta gazetesinden emekli omasının ardından büyük bir kalabalık posta gazetesi merkez üssü etrafında toplandı .
kızgın kalabalık posta gazetesi yönetimine öfkelerini çeşitli cinsel içerikli alet edevat fırlatark gösterirken
bir kısım göstericininse bir köşede ağladığı ve de dertlerine çareyi artık kimin bulacağını kara kara düşündüğü gözlendi
kalabalık ellerindeki pankartlarla anıtkabire doğru yola çıktı atam kalk da gör çaresizliğimizi nidalarıyla

yani, uydurdum ve de fena salladım ama işte iki dakikada bu kadar :p

şimdi ben bu kalabalığın elindeki pankartlarda yazabilecek olanları merak ediyorum

sence neler olurdu bunlar :D :D :D :D :D

şu boktan geyiğe haydarada şimdi pankartada

Atamızı, Anıtkabiri Sokmasak, Daha Hoş Olmaz mı?

Ne biliyim meclis filan diyin kardeşim

ManigatöR' Alıntı:
şu boktan geyiğe haydarada şimdi pankartada

Atamızı, Anıtkabiri Sokmasak, Daha Hoş Olmaz mı?

Ne biliyim meclis filan diyin kardeşim
iyi de geyik bu hakaret değil ki hakaret anladıysan özür dilerim ama aklıma gelen ilk değerli yer orasıydı ve saygısızlık manasında yazmadım iğreti anladığın için kusura bakma ama sadece geyik hakaret değil ve geyiğin konusu anıtkabir değil yanlış anladın sen
farkı anlamadıysan da sileriz ( tekrar tekrar da yazdım )
dert değil senin kadar biz de saygılıyız

%80 düşüş olurdu satışlarda...

yha anlamıyorum ki her yerde böle insanlar oluyo yha neymiş anıtkabire saygısızlık etmiş kardeşim ne alakası var yha adam gülelim eglenelim diye bişey yazmış içinizde ki gizli terbiyesizliği açığa çıkaracaksınız yha hemen oralara çekiyosununuz içinizde atatürk sevgisi var demeye dilim varmıyor eger olsaydı bölşe şeyler yazmazdınız milliyetçilik kafatasçılık yapacaksınızda orası burası deil .... biraz insanlık???!!!

bişey olmaz psota haydar dümenden öncede 600 bin satıyordu

felaket&kaos&bikendini bilmezlik :)

HayDArr HayDarr :D:D Ben İnternetten Takip Ediim :D:D:D Ama Haydar Hoca Adamı Güldirii yaw :D bencede %50 düşer :D

bence düşüş olmaz direk iflas eder...

tiraj yarı yarıya düşer, nüfus planlama da çalışanlar fazla mesai yapmaya başlar. :D

:goz::aşk:melek:victory posta iflas eder!!! :durdurun

Askerde bulvar okurduk biz, bilmiyorum hayla satılıyormu bulvar gazetesi.

Geri