Sizce Ne Kullanılarak Yapılmış Olabilir

sonsuzluğa

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
Ayağın taşa mı çarptı, dön kalbine bak. ETTİN Mİ B

20tissue-dafodills-03.jpg

&

&

&

&

&

&

1square.jpg

2in-half.jpg

3cutting-in-half.jpg

4beginning-to-roll.jpg

5rolling.jpg

6twisted.jpg

7folded-once.jpg

8folded-twice.jpg

9folded-03.jpg

10cutting-petal-shape.jpg

11petal-shape.jpg

12unfolded.jpg

13roll2.jpg

14wrapped2.jpg

15cutting-straw.jpg

16adding-glue.jpg

17flower-on-marker.jpg

18pulling-down-petals.jpg

19closeup.jpg

Bulabildiniz mi?

&

&

Poşet kullanılarak yapılmış : )

Bunları da ben yaptım. Pazartesi anneler gününü kutlayacağız ama nasıl bir çiçek yapılacak kararlaştıramadık hala. :crying: Mavi olanı elişi kağıdı diğerleri grafon kağıdından yaptım.

ieler.jpg

Bunları 8 Mart dünya kadınlar günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte gelen velilere dağıttık.

gll.jpg

abla anneler günü için çok güzel değişik bi kart hazırladık ama okuldaki pc de yarın yollarım o da işine yaramaz :S

abla anneler günü için çok güzel değişik bi kart hazırladık ama okuldaki pc de yarın yollarım o da işine yaramaz :S

sabah yollarsan laptop u okula götürüyorum bakarım. kartı buldum aslında, davetiye. senin yollayacağın daha ilginç bir şeyse onu yaptırırım. annelere geldiklerinde vereceğimiz çiçekler belli değil. şu güller çok güzel oluyor ama bir daha o verilir mi işte sorun o :saskin

10 gibi okulda olurum.yollarm beğenirsen yaparsın ;) o çiçeklerden velilerede öö geldi artık :D

10 gibi okulda olurum.yollarm beğenirsen yaparsın ;) o çiçeklerden velilerede öö geldi artık :D

yolladığın resimler için sağol : )

çiçek değildi zaten kart yaptıracaktım çocuklara. çiçeği ek olarak vereceğim. : ) senin yolladığın resimlerden birini ben de yaptırmayı düşünüyordum zaten iyi denk gelmiş. : ) ben de aşağıdakini yaptırdım. hepsi isteklerine göre farklı pullar kullandı.

060520112685.jpg

Geri