Sizce Vista Beklemeye Değdi mi?

Sizce Vista Beklemeye Değdi mi?

• Evet

Kullanılan: 45 32.1%
  • Hayır

Kullanılan: 95 67.9%

• Kullanılan toplam oy
    140
  • Anket kapatılmış .

kezman21

New member
Reaction score
0
Evet Arkadaşlar Sizce Sizce Vista Beklemeye Değdi mi? Tartışalım

bence değdi ama vista ilk zamanlarda güncellemeleri yokken iğrençdi.. Şimdi güncellemelerinden inanılmaz randıman alabiliorum.. XP yi bile arkada bırakabilicekh bi vistam var :D ve XP de yüklü ama oda her geçen gün ayağı çukura batıo zar zor dayanıo xD

xp den daha kötü olduğunu söyleyebilirim, yeni bi sistem olduğu için oyunların çoğunu kabul etmiyo...

Evet Arkadaşlar bencede Değmedi çünkü çok açığı ve eksiği var daha İleride Yerine Oturursa O zaman Geçecez Vistaya Sabredin :)

halka ve gazetecilere tanıtım aşamasında bill gates in gözü önünde çöken bi sistem ne kadar iyi olabilirse, o kadar iyi işte :goz:

Bence çok gereksiz özelliği war onun için forever xp hem sistemi kasmıo!

vistanın home premium ve ultimate sürümlerini kullandım kafayı yemeden xp ye döndüm....saç baş yolmak isteyenler vista kullansın...oyun ve program sorunları devam ediyor..vista balonmuş yani...

Tam bir fiyasko.Para verip kurmayı düşünürken şimdi bedava sahip olmak istemiyorum.Microsoft, Vista ile kan ve prestij kaybetti:vur

Vista tam bir fiyasko bir de üstüne yeni çıkan laptoplar vista yüklü satılıyor ve xp driverları bulunmuyor. Bu da 2 kat fiyaskodur.

sağlam makınen warsa değdi :) ya bence grafikleri dısında hiç bişeyi yok ...

değmemiş olsa bile ileride herkes vistaya geçecek
xp ilk çıktığında da xp çok az kullanılıyordu
hatta xp 98 den daha kötü diyenler bile vardı
fakat çıkan patch v.b. şeylerle şimdi 98 yanından bile geçemiyor
1 yıl ya da 2 yıl sonra xp kullananlar çok azalacak ve vista artacak
dünya çapında yapılan bir araştırmaya göre xp kullananların sayısı yüzde 3 azaldı bunun yüzde0,3 kadarı başka işletim sistemlerne geçti diğer kalan 2.7 lik kısmı vistaya geçti :)
yani ileride vista xp den çok kullanılacaktır
ve son olarak bence şu anda bile vista xp den çok iyi durumda
sadece home basic sürümü bazı programları patchleri (örneğin xp deki service pacth gibi) olmadığı için açamıyor fakat ultimate xp nin açamadığı programları bile açabiliyor
ayrıca vista güvenlik açısından xp den kat kat daha üstün :) ve bunun gibi birçokşey
bence vista beklemeye değdi

Bence beklemeye değidi.SP1 çıkana kadar Vista da özellikle antivürüs programlarında çok fazla sorun oluyordu.Şimdi SP1 ile çok iyi derecede performans artışı oldu.Vistanın özelliklerini rahatlıkla kullanmaya başladık.

Vista xp den güzel yanlız işletim sisteminden önce onu destekleyen driverler ve programlar çıksaydı iyi olurdu zira vista kuran herkes driver ve prog sıkıntısı çekti birçoğu xp ye geri döndü kendimden biliyorum. sonuç olarak vista beklemeye değdi diyorum

Bu konuyu iki boyutta ele almak lazım bence. Uyumluluk açısından çok acımasız davranıldığını düşünüyorum çünkü, XP de ilk çıktığında benzer problemler vardı. bu bir süreçtir ve yaklaşık bir yıl sonra bu sorun ortadan kalkar. Ama yedi yıl üzerine XP den çok farklı bir sistemle mi karşılaştık dersek "HAYIR" DERİM. ZATEN YAKINDAN TAKİP EDEN ARKADAŞLAR BİLİR Kİ vİSTA ASLINDA PLANLANAN BİR ANA SÜRÜM DEĞİL BİR ARA SÜRÜMDÜ. Windowsun asıl çıkarmayı planladığı sistemin kod adı "Viena" idi ancak planlanandan uzun sürmesi üzerine bir ara sürüm olarak VİSTA çıkarıldı. Açıklamalar "viena" nın tamamen farklı bir dosya sistemi ve kullanım şekli ile geleceği yönünde. Ama bunun için tahminen 2012'yi beklememiz gerekecek.

Arkadaşlar yorumlarınızı okudumda yanlış düşünüyorsunuz.Bundan önce yani xp nin çıktığı zamanlardada böyleydi.Xp herkes kötü ,berbat diyordu fakat gün geçtikçe sistem biraz daha oturdu ve şimdide insanlar xp demeye başladı yakında vistadada sistem oturur ve herkes vista der.

Bence Vista sp1 denemeye değerr

Geri