Sizin Sorunuz Ne Olurdu?

distinct

New member
Reaction score
0
Bir yol ayrımındasınız ve karşınızda iki yol var yollardan biri sizi kurtuluşunuza diğeri ise felaketinize götürülecek birden arkanızda iki kişi beliriyor ve bu kişiler yolları biliyorlar fakat bunlardan biri devamlı yalan söylüyor biri ise devamlı doğru söylüyor. Sizin ise bu kişilerden istediğiniz birine bir soru sorma hakkınız var. Bu soru ile doğru yolu bulup kurtulmanız isteniyor. ( kişiler yolların yanında değiller yani ne kişilerin duruşu şekli nede yolun biçimi açısından herhangi bir ip ucu yok ) Evet sizin sorunuz ne olurdu?:)

Noldu size biraz canlanın...

ikisinede dogru yolu biliyormusun diye sorardım. evet diyene bide yolu sorardım....

işte bu soru arkadaşına sorsam bana doğru olarak hangi kapıyı gösterirdi ??

ikisinede aynı yolu gösterip birine bu yol doğru yol die dierinden aldıım cevaba göre dierine de zıttını sorardım.birazcık paradoks oldu artık idare edin.:)

eğer "sen doğru mu söylüosun" diye sorsaydk ikisi de evet derdi.. bunun gibi ikisinin de aynı cevabı verdiği bi soru bulmamız lazm ,ama nası bi soru .. :saskin

diğer adama sorsam bana yanlış yol olarak hangisini gösterirdi? Yalan söyleyen diğerinin doğru söyleyeceğini bildiğinden yalan söyler ve doğru yolu gösterir. Doğru söyleyen ise diğerinin yalan söyleyeceğini bildiğinden doğru yolu gösterir

Cvp

Alıntı:
mezarrrrr´isimli üyeden Alıntı
işte bu soru arkadaşına sorsam bana doğru olarak hangi kapıyı gösterirdi ??

evet bu soru olacak

Geri