Skadate v5.0 Nulled. (Dating - Arkadaşlık Scripti)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ProwL

Gitarist
Reaction score
0
Skadate v5.0 Nulled. (Dating - Arkadaşlık Scripti)

tmp_screenshots.jpg

Demo: http://www.skadate.com/demo.php
Download: http://rapidshare.com/files/20024336/shares.rar.html

rar pass; prowl

Kurulum içindedir..

kurulum hakkında bilgi verirmisin.. gerçi install da yazıor ama karışık geldi ..şimdiden teşekkürler

Prowl süper paylaşım kardeşim Ellerin Dert Görmesin :)

eline sağlık bunu sitemizde kullanırsak bi yasal sorunla karşılaşır mıyız acaba bilen var mı

Eline Sağlık

Dostum ellerine sağlık teşekkürler...:durdurun daha kurmadım ama umarım güzel bi scrripttir. demodan öyle gözküyor.

Arkadaşlar ben aşağıdaki gibi bir hata mesajı alıyorum... Neden olabilir ?

Error: Column 'profile_field_id' in from clause is ambiguous

in query: "SELECT `field`.*, `match_field_name`.`name` AS `matching`, `match_field`.`match_type` AS `matching_type` FROM `skadate_profile_field` AS `field` LEFT JOIN `skadate_link_profile_field_match` AS `match_field` ON `field`.`profile_field_id`=`match_field`.`match_profile_field_id` LEFT JOIN `skadate_profile_field` AS `match_field_name` USING ( `profile_field_id` )"
debug string: ""

acaba bu script ücretsizmi yoksa 30 gün kullanımlı birşeymi sölermisiniz. PROWL Harika bir tasarım.+ tesekkür

Ya arkadaşlar benim aldığım hata mesajını kimse almıyormu ? Bana bir yardımcı olsanız ne kadar iyi olur :(

evet..mesela onayiçin mail göndermiiyor..admin panelindende denedim yine olmadı...general settings ten site ayarlarını yapyorum hiç uygulamıyor .. bi tuhaflık var scriptte :S

Scriptte sorun yok, kuramıyorsanız benim sorunum değil scriptede suç atmayın. Nasıl neresini yapamadınız onu sorun cevap vereyim.
Paylaşım yapıyoruz teşekkür yerine hakaret alacam utanmasam seviyeli olun.

Mail sorunu için cronjobs uda kullanmanız lazım şimdiki dosyayı indirin içinde kurulumu var kolay gelsin, herhangi bir sorun çıktığında p.m den ulaşabilirsiniz,

topic locked.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri