skystar 2 türksat sorunu

mihradem_ilhan

New member
Reaction score
0
selam arkadaşlar ben bilgisayarım'da dijtal tv kartı olarak skystar 2 kullanıyorum ama türksat sorunu yaşıyorum.yani kendisinin dışına çıkamıyorum show .teknoloji tv...vb kanallarını izliyemiyorum lütfen yardım.proğram indirmem felanmı lazım linki varsa verirseniz sevinirim.bide şifreleri nasıl kırıyoruz. SAYGILAR

Sağol kardeş allah razı olsun.şifreli kanalları izlemem için gereken plugini indirdim ama Progdvb programının son sürümünü linki çalışmıyor.bi baksan diyorum.SAYGILAR..

Kardeş skystar2 konusu ufak bir konu diil burda 2 kelime ile açıklanmaz senin yapman gereken sadece bu konuda bilgi veren uydu sitelerine yönelmen ve her bulduğun dökümanı.

comand' Alıntı:
Kardeş skystar2 konusu ufak bir konu diil burda 2 kelime ile açıklanmaz senin yapman gereken sadece bu konuda bilgi veren uydu sitelerine yönelmen ve her bulduğun dökümanı.

dostum moderatorsun sen yapma bari!

Sorun neyse biz hallederiz başka sitelere yönelmene gerk yok.Buraya digitaltv diye bir bölüm acıldıysa ilgilenen birlieri olucaktır.

Selam arkadaşlar.comand arkadaşın dediğide doğru skystar2 ufak bi konu değil.xsuaty arkadaşın dediğide doğru inşallah birisi bu konuya el atar.skystar2 türksat sorunu ve şifreler nasıl kırılır.inşallah bi kardeş resimlerle anlatır setup larıyla birlikde .SAYGILAR.

Konuya yardımı,
Emege saygıyı eksik etmeyiz.mihradem_ilhan

bu konuda bende yardım istiyorum güncel kanalları bi türlü yükleyemiyorum hazır bi programmı lazım acaba yardım gelirse çok sevap kazanacaksınız arkadaşlar.şimdiden teşekkürler

Geri