TEKNİSYEN4
New member
Ulead video stüdio 11 plus proğramında slayt yapıyorumher şeyiyle hazırlayıp en son derle bölümündeki "görüntü dosyası oluştur" bölümünden pal dvd,vcd,dolby 5.1vs..gibi herhangi bir format seçip kaydet dediğimde %10-15'ine kadar yapıp birdenkesiliyorve ekrana ingilizce "unable load to library" diye bir yazı geliyor.Defalarca denememe rağmen hazırladığım slaytı tek bir video dosyası şeklinde oluşturamadım.Arkadaşlar biraz karışık oldu galiba ama prğramı kullananlar umarım biliyorlardır.Yani kısacası ben buproğramla hazırladığım slaytları dvd hariç diğer formatlarda nasıl yazdırabilirim.Örneğin neroda hazırlanan bir slaytı istediğimiz formatta yazdırabiliyoruz.(VCD,DVD,SVCD vs..)Arkadaşlar proğramı kullananlardan yardım bekliyorum teşekkürler.:saskin
Arkadaşlar ya bu ulead video stüdio 11 plus'ta yaptığımı slaytları nasıl bir bütün şekilde görüntü dosyası oluştur bölümündeki herhangi bir formatta video dosyası oluşturacağım.DVD disk oluştur hariç diğer formatlarda yaptığım slaytı bütünce video dosyası olarak kaydedemedim.kaydet dediğimde%15'ine kadar yapıp "unable load to library" diye bir yazı çıkıyor.Defalarca denedim hep aynısı oluyor. Benim amacım proğramın içindeki görüntü dosyası oluştur bölümündeki diğer formatlardqa video dosyası hazırlayıp bunları diske yazmak.Örneğin 5.1dolby dvd formatında yaptığım slaytı video dosyası oluşturup diske yazmak istiyorum bilmem anlatabildimmi?Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.:vur
Arkadaşlar ya bu ulead video stüdio 11 plus'ta yaptığımı slaytları nasıl bir bütün şekilde görüntü dosyası oluştur bölümündeki herhangi bir formatta video dosyası oluşturacağım.DVD disk oluştur hariç diğer formatlarda yaptığım slaytı bütünce video dosyası olarak kaydedemedim.kaydet dediğimde%15'ine kadar yapıp "unable load to library" diye bir yazı çıkıyor.Defalarca denedim hep aynısı oluyor. Benim amacım proğramın içindeki görüntü dosyası oluştur bölümündeki diğer formatlardqa video dosyası hazırlayıp bunları diske yazmak.Örneğin 5.1dolby dvd formatında yaptığım slaytı video dosyası oluşturup diske yazmak istiyorum bilmem anlatabildimmi?Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.:vur