slm hackhell ben geldim

mirzaxe

New member
Reaction score
0
:biggrin slm hackhell ben geldim s.a millet saygılar hürmetler slm larınızı bekliyorum şimdiden ileriyi hayal ediyorum ve çok seviniyorum.. :) :clap

hoşqeldin ii forumlar... kalıcı olman dileğiyle...

Saygılarımla

Bayraklarını teslim edecekleri yeni Alay'ı hala arar gibiler...
Onlar aramaktan vazgeçmediler...
Bizde vazgeçmeyeceğiz....

hoş geldin...iyi forumlar bol eğlenceler...

de o kurbağa ne onu anlamadım :D

ARamıza Ho$GELdin...

hoşgeldiiiiiiinnnnnnnnn....

Normalde orda süper bir resim var ama neden öle oldu bilmiyorum neden acaba ? :(

bildiğiniz site varsa söleyin oradan upload edem bu upload ettim site pff hep vırak vırak yolluyo bana pff ne ya bu :S yardım pls resim upload sitesi plss

bide rapidsahreden üyelik pls :) teşekkürler saygılar herkeze....

Normalde asıl link bu gerçek resim bu ama :(

http://img63.imageshack.us/img63/4351/anakkaleeditjw5.jpg

hadi hayırlı akşamlar ben yatiim en iyisi yarın iş var sabah erkan kalkıcam her zamanki gibi teşeekürler türkiye her nerde yaşıyor ve yaşatılıyorsan :D Reha MUHTAR :)

hoş geldinn w.a.s

ah canım yardım edicek yokmu arkadaaşa biras yardım edelim baksanıza güzel sohbet kurmuşunuz ama adam yardıma muhtaç hadi herkez elinden geleni yapsın tekrar bende urasıcam şimdi bakiim biras etrafa oke kolay gelsin...

mirzaxe hg. ancak buyuk puntolarda yazma benje..!
Kalıcı olman dileklerimle..

bundan sonra her yeni üyeye slm verene yardım edene + rap ve teşşekkürlerimi sunucam.
iyi forumlar

hade bende oyuna girem bare canım sıkıldı biras 2008 oynayam ßß

nihil saol uyardığın için ya nedenini bilmiyorum ama yinede saol yazımlarıma dikkat ederim oke mastercook sende saol yardımlarını bekliyorum tek senden değil herkezden oke ßß
saygılarımla...

Geri