slm millet !

RetuRn55

New member
Reaction score
0
slm millet ben return...insallah hepimiz icin iyi bir platform olur...Unutmayin hepimiz kardesiz.

böyle agzı bozuk ne oldugu beli olmayan kişiliksiz insanlar forumda olmasa çok iyi olur kişisel görüşüm tabi

Mєятђ;2935347' Alıntı:
Senin gibi bi insan bu forumda buLunabiLiyorsa herkesin forumda buLunmaya hakki var kuzay efendi..AdabinLa takiL..

Hos geLdin kuzen

Herkes Kendi Firini beyan edebilir oda kendi fikridir bir kişi bişi söyledi diye illaki o değildir... serbest bi paylaşım platformundayız her kesime açık olan bir platform.. unutmayalım

Sorun sensin kuzay efendi burda kisiLiksiz yazmissin kuzenime 3 uye 3 yorumda Merth@in kankasi beLLi oLdu yazmissin resmen hakaret ediyosun! AsiL senin bi acin var bi yerLerden heraLde ikide bir saLdiriyosun..

Mєятђ;2935379' Alıntı:
Sorun sensin kuzay efendi burda kisiLiksiz yazmissin kuzenime 3 uye 3 yorumda Merth@in kankasi beLLi oLdu yazmissin resmen hakaret ediyosun! AsiL senin bi acin var bi yerLerden heraLde ikide bir saLdiriyosun..

onu nmeden yazdıgımı sen beden çok iyi biliyosun ama ben başka bişey söylemiyecegim senden özel mesaj bekliyorum sorunun ne olduguna dair yok ben burdan yaz<arım dersem daha ayrıntılı açıklamalar yazarım ama sen gel kimse görmesin neyse sen yaz bana bu kadar zaman tanışıklıgımız var senle pm den çözelim

ne adammışsın be RetuRn55 bi geldin ortalık karıştı

beyler tartışmayın saki sakin konuşun halledin...

Sorun çözüldü sanırım Hg ii forumlar!!!

hg diyenler hb gerisi istediğini söyleye bilirkavga etmek isteyenlerle kavga ederek seviyemi düşüremem...herşey tartışma demek değildir.aynı yerdeysek aynı kişi gibi yaşamalıtız. gferçi bir elin her parmağı birbirine eşit değildir

Geri