smileadsl modemini ttnette kullanmak istiyorum???

_вєякαу_

я©K Ŧ•яΞWΞя
Reaction score
0
smileadsl kullanıyodum şimdi ttnete tekrar qeri dönüş yaptım =) smiledan aldıqım modemi kullanamıyorum çünkü kullanıcıadı@smileadsl.com uzantısını deqiştiremiyorum otomatik olarak kendi onu yazıyo.. bunu ...@ttnet yapmanın bir yolu warmı acaba???:victory:victory:vur:vur:vur bilqi weren olursa şimdiiden teşekkürLEr..

kardeş o dediğin zor ve riskli iş yok illa uğraşayım diyosan modemin adsl ayarları sayfasına girip modemi "bridge" olarak ayarla adsl kullanıcı adı ve şifresi bölümü kaybolacaktır. Daha sonra bilgisayarım- ağ bağlantıları - ağ bağlantılarını görüntüle - yeni bağlantı oluştur - internete bağlan - bağlantımı ben ayarlayayım - kullanıcı adı ve parolası gerektiren geniş bantlı bağlantı kullanarak bağlan - ISS adı (TTNET olarak gir) ve son olarak karşına çıkan bölüme TTNET'ten aldığın kullanıcı adı ve şifreni girip onayla işlem tamam bu şekilde modemi sadece aracı olarak kullanabilirsin.ama randıman alma ihtimalin % 50 İnternete bağlanmak istediğinizde TTNET adlı bu kısayolu çift tıkla. tek avantajı modemin yardımcı programına olan ihtiyacın ortadan kalkar ve modem açıldığında internete otomatik olarak bağlanmaz.bilgisayarı açmadığın ve bağlantı kısayolunu açmadığın sürece internete bağlanmazsın tıpkı eski model dial up gibi :D

Geri