Sms Fake (istedigin Numaradan Istedigin Numaraya Mesaj Gönder)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

melihbakir

LorD oF The WaReZ
Reaction score
0
PROGRAMI BURDAN INDIRIYORUZ

http://www.clickatell.com/downloads/Messenger-PRO_Installer.exe

KuLLAnım:Öncelikle programı kuruyoruzz daha sonra karşımıza cıkan pencere register olan yere tıklıyoruzz ve kayıt oluyoruzz...Kayıt olduktan sonra kullanıcı adı pass giriyoruzz karşımıza bi pencere daha cıkıyor orda telefon numarını yaz oaln yere numaramızı yazıyoruz ve Send diyoruzzdaha sonna cep telefonumuza activasyon kodu geliyor o kodu hemen aynı pencere kod penceresine yazıp giriş yapıyoruz..Daha sonra ilk pencerede karşımıza cıkan Send to yazan yere gönderecegimiz kişinin adını yazıyoruzz daha sonra asagıya yazımızı yazıyor daha sonra option kısmından sender ID yazan yere kimden gondermek istiyorsak onun nosunu yazıyor...her kayıtta bize 5 mesaj atma hakkkı veriyor türkcelle gönderilen mesajlar 2 hakkınızı yiyior..Ancak Bir numarayla defalarca kayıt olabilirsinizz böyleliklede sınırsızz bi hale geliyor...Bu arada unutmayın şifreniz rakam ve harflerden olmuşmak zorunda

ARKADASLAR ALINTIDIR. GUZEL OLDUGUNU DUSUNDUM KOLAY GELSIN DAHA DOGRUSU IYI EGLENCELER ;):)

cok saol walla ihtiyacımda vardı bööle bi şeye zaten

arkadaşlar deneyen var mı yorum yapın lütfen

evet deneyen biri yorum yapsa da çalışıyomu çalışmıyomu öğrenelim ona göre kuralım telefona

süppersinn saolll bunu biliyorummm çokk eglenceliii bişeyy ya

arkadaşım program güzel ama registerden sonra formu doldurduğumda ok butonuna basılmıyor... açıp kullanan var mı ???

ya böyle birsey yok clicatell kapadı bu servisi

arkadaslar ben kullanıyorum bu programı cok güzel de çalışıyor.fakat aynı gün içinde iki kere registry imkanı tanımıyor.anlıyacagınız bi günde sadece 5 sms atabilirsiniz bu program ile.

ben daha önce bir sitede gördüm ve denedim.ama istediğim numaradan gitmedi ama benim numaramda gitmedi yanılmıyorsam 210000 diye bi numaradan geliyordu msjlar kendimi göndermiştim de :) ama güzel bişey deneyin günde 3 msj gönderebiliyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri