Joy Ramo
ѕσυи∂ вℓ&#
- Reaction score
- 0
Peki Solariz Arkadaşım Neden uygun Görülmemiştir Onu Anlamıyorum Sebebi Nedir Az Konu Açmammı Az Teşekkür aLmammı Yapdığım Paylaşımları Herkez Biliyor Sitede Nekadar Kaliteli ve Temiz paylaşımlar Yapdığımı Ama Sebep ? Sebebi Ndir Bana Diyinki Şu Sebepden Dolayı Seni Mod Yapamıyoruz o Bölümde Mod olmadığı Hade ben Mod Olamıyorum Ama Bazı ölümlerde Mod olduğu Halde Modluk veriliyor Bana Bunun Mantıklı Bir Açıklamasını Yaparsan S evinirim Ve pls Konu Kapatılmasın Tabi Mantıklı Bir Açıklaman Varsa Sadece Sebep Sebebi Nedir Yaa 9 Ay Bekle Sonuçlanmasını ve 9. Ayın Sonunda Uygun Görülmedi Diyorsun Peki Bu Konuyu Teraziye Koyduğunda Kaç Kişinin Fikri aLındı onu Anlamıyorum Şimdi Bu Konuşmadan Sonrada Bir Ban Çekersiniz Bana Yada şöyle Yapalım Siz beni Banlayın Okadar Emeğin Karşılığı Buise Benlayın Gitsin NEden Derseniz Açılmış Bir Modluk Başvurusu Var Siz Bana Bunu Birkaç ay Önceden De Söyleye Bililrdiniz Bukadar Bekletmenin Bir Manası Yok Dediğim Gibi Emeklerimin Karşılığı Bu İse Yani Uygun Görülmediysem Banlayın Pls Söyleyeceklerim Bukadar Herkeze Ama Herkeze Teşekkürler..